Різотто з redisom
(покроковий рецепт з фото)
Різотто з redisom - просте і дуже смачна страва, яке дуже красиво і вигідно виділяється на столі. Між іншим, приготування цієї страви не відніме у вас занадто багато часу! рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з редискою. На сковороді обсмажують цибулю, потім додається рис і маленькими порціями вливається курячий бульйон. Рис вариться до повної готовності. В кінці додається тертий редис і сир. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо кільцями редису. Гарного і продуктивного дня!
- Мал - 200 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Редис - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
Розігріваємо глибоку сковороду і обсмажуємо на вершковому маслі подрібнену цибулю до прозорості. Потім засипаємо рис, roza_ker 2 хвилини (щоб поміняв колір).
Паралельно доводимо до кипіння бульйон і вливаємо трохи до рису. Коли рідина майже випарується - вливаємо ще. Постійно помішуючи, підливаємо бульйон, поки він не закінчиться, а рис не буде готовий.
Тим часом натріть на дрібній тертці редис. Також натріть сир.
Солимо блюдо за смаком. У самому кінці додаємо редис і половину сиру. Перемішуємо і присипаємо залишками сиру. Прикрашаємо блюдо тонкими кільцями редису. Смачного!