Рецепт Різотто з redisom фото

Різотто з redisom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Мал , Редис
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Різотто з redisom - просте і дуже смачна страва, яке дуже красиво і вигідно виділяється на столі. Між іншим, приготування цієї страви не відніме у вас занадто багато часу! рекомендую!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з редискою. На сковороді обсмажують цибулю, потім додається рис і маленькими порціями вливається курячий бульйон. Рис вариться до повної готовності. В кінці додається тертий редис і сир. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо кільцями редису. Гарного і продуктивного дня!

  • Мал - 200 грам
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Сир"Пармезан" - 100 грам
  • Редис - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
різотто з redisom - фото крок 1
Розігріваємо глибоку сковороду і обсмажуємо на вершковому маслі подрібнену цибулю до прозорості. Потім засипаємо рис, roza_ker 2 хвилини (щоб поміняв колір).
різотто з redisom - фото крок 2
Паралельно доводимо до кипіння бульйон і вливаємо трохи до рису. Коли рідина майже випарується - вливаємо ще. Постійно помішуючи, підливаємо бульйон, поки він не закінчиться, а рис не буде готовий.
різотто з redisom - фото крок 3
Тим часом натріть на дрібній тертці редис. Також натріть сир.
різотто з redisom - фото крок 4
Солимо блюдо за смаком. У самому кінці додаємо редис і половину сиру. Перемішуємо і присипаємо залишками сиру. Прикрашаємо блюдо тонкими кільцями редису. Смачного!

Схожі рецепти