Рецепт Різотто з печінкою фото

Різотто з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал, Куряча печінка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Ароматне, ситне і дуже смачне різотто з печінкою - ідеальний варіант для сімейної вечері або обіду. Готову страву чудово поєднується з білим вином. Приготуйте і насолоджуйтеся хорошою їжею!

Розповім, як зробити різотто з печінкою в домашніх умовах. Обсмажуємо на сковороді цибулю, часник і селера. Додаємо печінку, продовжуємо смажити і через кілька хвилин додаємо рис. Вливаємо вино, кладемо спеції і потроху підливати воду. Різотто вариться, рис вбирає воду. Головне - щоб рис не плавав у воді, а іменнно вбирав її! хай щастить!

  • Печінка куряча - 400 грам
  • Рис Арбор - 250 грам
  • Вино біле - 1/5 L (сухе)
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Цибуля ріпчаста - 1/5 кілограма
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Часник - 1 штука
  • Масло оливкове - 80 мілілітрів
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Перець горошком - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
різотто з печінкою - фото крок 1
Кип'ятимо в каструлі воду, додавши перець горошком.
різотто з печінкою - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю і часник.
різотто з печінкою - фото крок 3
Дрібно нарізаємо селеру.
різотто з печінкою - фото крок 4
У глибокій сковороді розігрійте 3 ст.Л. Оливкового масла і 1 ст.Л. Вершкового. Злегка обсмажте цибулю, часник і селера.
різотто з печінкою - фото крок 5
Коли цибуля стане прозорою, додаємо порізану кубиками курячу печінку. Перчимо і смажимо 2-3 хвилини.
різотто з печінкою - фото крок 6
Засипаємо рис, перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини.
різотто з печінкою - фото крок 7
Кладемо сіль, вливаємо вино і даємо рису трохи покипіти.
різотто з печінкою - фото крок 8
Тепер додаємо гарячу воду, після того, як один з часів Polovnik. Рис повинен вбирати рідину, НЕ плаваючи в ній. Контролюємо цей процес дуже уважно. Готуємо 20 хвилин.
різотто з печінкою - фото крок 9
Подрібнюємо петрушку.
різотто з печінкою - фото крок 10
Додаємо в готове різотто петрушку і 1 ст.Л. Оливкового масла. Перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти