Рецепт Різотто з горошком і кукурудзою фото

Різотто з горошком і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Різотто - це гаряче блюдо італійського походження. Існує безліч варіантів рецепта, нижче ви знайдете рецепт приготування різотто з горошком і кукурудзою.

Щоб приготувати різотто з горошку і кукурудзи в домашніх умовах, необхідно: відварити рис, приготувати овочі з яйцями, обсмажити все разом і додати горошок і кукурудзу. От і все! хай щастить!

  • Мал - 400 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Імбир корінь - 1 штука
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Перець гострий - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кукурудза - 150 грам
  • Горошок - 150 грам
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 1
Готуємо рис. Моєму його в холодній воді кілька разів. Опускаємо в каструлю з водою і варимо із закритою кришкою 20-25 хвилин.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 2
Цибулю ріжемо кубиками.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 3
Перець подрібнюємо.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 4
Очищаємо імбир від шкіри і ріжемо часточками.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 5
Розбиваємо яйця в тарілку і збиваємо їх.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 6
Кидаємо в сковорідку яйця, перець, цибуля і обсмажуємо до готовності.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 7
Обсмажуємо рис протягом 5 хвилин.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 8
До рису додаємо всі, що ми готували до цього плюс горошок, кукурудзу.
різотто з горошком і кукурудзою - фото крок 9
Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Подаємо до столу.

Схожі рецепти