Різотто з горошком і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Різотто - це гаряче блюдо італійського походження. Існує безліч варіантів рецепта, нижче ви знайдете рецепт приготування різотто з горошком і кукурудзою.
Щоб приготувати різотто з горошку і кукурудзи в домашніх умовах, необхідно: відварити рис, приготувати овочі з яйцями, обсмажити все разом і додати горошок і кукурудзу. От і все! хай щастить!
- Мал - 400 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Імбир корінь - 1 штука
- Яйця курячі - 3 штуки
- Перець гострий - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Кукурудза - 150 грам
- Горошок - 150 грам
Готуємо рис. Моєму його в холодній воді кілька разів. Опускаємо в каструлю з водою і варимо із закритою кришкою 20-25 хвилин.
Цибулю ріжемо кубиками.
Перець подрібнюємо.
Очищаємо імбир від шкіри і ріжемо часточками.
Розбиваємо яйця в тарілку і збиваємо їх.
Кидаємо в сковорідку яйця, перець, цибуля і обсмажуємо до готовності.
Обсмажуємо рис протягом 5 хвилин.
До рису додаємо всі, що ми готували до цього плюс горошок, кукурудзу.
Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Подаємо до столу.