Рис з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Гуляєте по сайту в пошуках ідеального гарніру? Вам сюди, не проходьте повз! Рис з печерицями стане відмінним доповненням до будь-якої страви з птиці або м'яса, та й як окрему страву його можна подати.
Опис приготування:
Хто не ризикує, той не п'є шампанського, адже так, панове гусари? Так чому б і нам не ризикнути і не спробувати приготувати цікаве блюдо - рис з печерицями та лимонною цедрою. Поєднання це на перший погляд здається екзотичним, але насправді є неймовірно смачним. Використовувати цей рис можна і як самостійне блюдо, і як гарнір до будь-якого гарячого (до риби подавати не пробувала, а ось до м'яса і птиці йде відмінно). Читайте рецепт рису з печерицями з фото - сподіваюся, він вам сподобається!
- Мал - 200 грам
- Печериці - 250 грам
- Петрушка - 10 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Промитий рис залийте холодною водою і поставте варитися. Дрібно порізані печериці обсмажити на олії.
Коли вода випарується, додайте до грибів дрібно порубаний часник і смажте ще 5 хвилин.
Готовий рис перекладіть в глибоку миску.
Потім додайте до рису готові гриби, дрібно порізану зелень петрушки і цедру з половинки лимона.
Гарненько перемішайте, розкладіть по тарілках і подавайте гарячим. Смачного!