Рис в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Готувати рис можна по-різному. Але саме в утятніце він не підгорає і добре пропарюють. Пропоную рецепт рису в томатному соусі в утятніце. Швидко і смачно!
Вигляділа рецепт в одній з передач і вирішила спробувати. Вийшло феноменально. Швидко, красиво, немислимо смачно. Ця страва мексиканської кухні і через перчика халапеньо виходить трохи гострим.
Перед подачею на стіл також раджу в порцію додати сік лайма, так ароматні! Спробуйте!
- Мал - 1 Склянка
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець халапіньо - 1 штука (по бажанню, тільки якщо любите гостре)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Ovoshtnaya priprava - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Промийте рис в проточній воді. Промивати слід раз 7, поки вода не стане прозорою.
2. Нарізані помідори і цибулю подрібнити в блендері.
3. Повинен вийде 1 стакан томатного пюре.
4. Розігрійте рослинне масло в утятніце і додайте рису. Обсмажте трохи, поки він не стане трохи золотистим. Приблизно хвилин 5.
5. Тепер додайте нарізані часник і халапеньйо і готуйте ще хвилини 2.
6. Після додайте пюре, томатну пасту, овочеву приправу і сіль. Залийте все 1 склянкою кип'яченої води. Накрийте кришкою.
7. Варити 15 хвилин, поки рис не розбухне і не стане м'яким.
8. Блюдо готово. Прикрасьте кінзою і подавайте на стіл. Смачного!