Рігатоні з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж видів пасти було придумано італійцями! Не втомлююся цьому дивуватися і продовжую знайомитися з новими. І під кожну потрібно вибрати соус і свої додаткові інгредієнти, як в цьому рецепті.
Тут ви побачите знайомі поєднання смаків, але трохи здивуєтеся. У складі підливи буде горілка, тому блюдо підійде вже для вечері. Ознайомтеся з тим, як приготувати рігатоні з томатним соусом. Причому він одночасно буде вершковим. Рігатоні - це вироби у вигляді коротких трубочок, схожі на наші ріжки.
- Паста "рігатоні" - 500 грам
- Помідори перетерті - 840 грам
- Томатний соус - 150 грам
- Печериці - 200 грам
- Вершки жирні - 120 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Горілка - 3 Ст. Ложки
- Червоний перець пластівцями - 1 Ст. Ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1. Дрібно нашатковану часник обсмажити в олії до золотистого кольору.
2. Потім до нього додайте гриби слайсами, соус і помідори.
3. Через пару хвилин всипте сіль і перець. Перемішайте.
4. Потім додайте горілку і вершки, тушкуйте соус до оранжевого кольору на середньому вогні.
5. Далі додайте подрібнену петрушку. В цей же час відваріть макарони до готовності.
6. Подавайте рігатоні з соусом. Смачного!