Рецепт Рігатоні з томатним соусом фото

Рігатоні з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони , Гриби , Помідор , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Скільки ж видів пасти було придумано італійцями! Не втомлююся цьому дивуватися і продовжую знайомитися з новими. І під кожну потрібно вибрати соус і свої додаткові інгредієнти, як в цьому рецепті.

Опис приготування:

Тут ви побачите знайомі поєднання смаків, але трохи здивуєтеся. У складі підливи буде горілка, тому блюдо підійде вже для вечері. Ознайомтеся з тим, як приготувати рігатоні з томатним соусом. Причому він одночасно буде вершковим. Рігатоні - це вироби у вигляді коротких трубочок, схожі на наші ріжки.

  • Паста "Рігатоні" - 500 грам
  • Помідори перетерті - 840 грам
  • Томатний соус - 150 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Вершки жирні - 120 мілілітрів
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Горілка - 3 Ст. Ложки
  • Червоний перець пластівцями - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 5 зубчиків
  • Петрушка, гілочка - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
рігатоні з томатним соусом - фото крок 1
1. Дрібно нашатковану часник обсмажити в олії до золотистого кольору.
рігатоні з томатним соусом - фото крок 2
2. Потім до нього додайте гриби слайсами, соус і помідори.
рігатоні з томатним соусом - фото крок 3
3. Через пару хвилин всипте сіль і перець. Перемішайте.
рігатоні з томатним соусом - фото крок 4
4. Потім додайте горілку і вершки, тушкуйте соус до оранжевого кольору на середньому вогні.
рігатоні з томатним соусом - фото крок 5
5. Далі додайте подрібнену петрушку. В цей же час відваріть макарони до готовності.
рігатоні з томатним соусом - фото крок 6
6. Подавайте рігатоні з соусом. Смачного!

Схожі рецепти