Рецепт Рибний суп з сочевицею фото

Рибний суп з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Сочевиця
Роздільне харчування
На обід
Супи

Якщо вам подобається готувати швидко, смачно і без зайвого клопоту, тоді цей простий рецепт рибного супу з сочевицею ідеально впишеться в ваш щоденний раціон.

1. Почати рецепт приготування рибного супу з сочевицею потрібно з того, що довести воду в каструлі до кипіння. Викласти туди сочевицю і варити після закипання близько 10 хвилин.

2. Цього часу цілком вистачить для того, щоб підготувати овочі. Очистити цибулю, моркву і картоплю.

3. Нарізати дрібними кубиками цибулину і викласти в каструлю.

4. Слідом терту на тертці моркву і подрібнений стебло селери.

5. Щоб рибний суп з сочевицею в домашніх умовах готувався швидше, картопля також можна натерти на тертці. Додати в каструлю.

6. Посолити і поперчити все за смаком. Можна всипати улюблені спеції і ароматні трави.

7. Додати вимиті шматочки сьомги. Ще одна рибка, яка прекрасно підходить для цього супу - це тунець.

8. Зменшити вогонь і варити супчик до готовності ще близько 7-10 хвилин.

Перед подачею додати в тарілку трохи свіжої зелені.

Блюдо виходить досить дієтичним, але є варіант, як зробити рибний суп з сочевицею більш наваристим. Можна в кінці варіння додати трохи рослинного масла або при подачі ложку-дві жирної сметани.


  • Сьомга - 200 грам
  • Сочевиця червона - 100 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
1. Почати рецепт приготування рибного супу з сочевицею потрібно з того, що довести воду в каструлі до кипіння. Викласти туди сочевицю і варити після закипання близько 10 хвилин.

2. Цього часу цілком вистачить для того, щоб підготувати овочі. Очистити цибулю, моркву і картоплю.

3. Нарізати дрібними кубиками цибулину і викласти в каструлю.

4. Слідом терту на тертці моркву і подрібнений стебло селери.

5. Щоб рибний суп з сочевицею в домашніх умовах готувався швидше, картопля також можна натерти на тертці. Додати в каструлю.

6. Посолити і поперчити все за смаком. Можна всипати улюблені спеції і ароматні трави.

7. Додати вимиті шматочки сьомги. Ще одна рибка, яка прекрасно підходить для цього супу - це тунець.

8. Зменшити вогонь і варити супчик до готовності ще близько 7-10 хвилин.

Перед подачею додати в тарілку трохи свіжої зелені.

Блюдо виходить досить дієтичним, але є варіант, як зробити рибний суп з сочевицею більш наваристим. Можна в кінці варіння додати трохи рослинного масла або при подачі ложку-дві жирної сметани.

Схожі рецепти