Рибний суп з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається готувати швидко, смачно і без зайвого клопоту, тоді цей простий рецепт рибного супу з сочевицею ідеально впишеться в ваш щоденний раціон.
1. Почати рецепт приготування рибного супу з сочевицею потрібно з того, що довести воду в каструлі до кипіння. Викласти туди сочевицю і варити після закипання близько 10 хвилин.
2. Цього часу цілком вистачить для того, щоб підготувати овочі. Очистити цибулю, моркву і картоплю.
3. Нарізати дрібними кубиками цибулину і викласти в каструлю.
4. Слідом терту на тертці моркву і подрібнений стебло селери.
5. Щоб рибний суп з сочевицею в домашніх умовах готувався швидше, картопля також можна натерти на тертці. Додати в каструлю.
6. Посолити і поперчити все за смаком. Можна всипати улюблені спеції і ароматні трави.
7. Додати вимиті шматочки сьомги. Ще одна рибка, яка прекрасно підходить для цього супу - це тунець.
8. Зменшити вогонь і варити супчик до готовності ще близько 7-10 хвилин.
Перед подачею додати в тарілку трохи свіжої зелені.
Блюдо виходить досить дієтичним, але є варіант, як зробити рибний суп з сочевицею більш наваристим. Можна в кінці варіння додати трохи рослинного масла або при подачі ложку-дві жирної сметани.
- Сьомга - 200 грам
- Сочевиця червона - 100 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
2. Цього часу цілком вистачить для того, щоб підготувати овочі. Очистити цибулю, моркву і картоплю.
3. Нарізати дрібними кубиками цибулину і викласти в каструлю.
4. Слідом терту на тертці моркву і подрібнений стебло селери.
5. Щоб рибний суп з сочевицею в домашніх умовах готувався швидше, картопля також можна натерти на тертці. Додати в каструлю.
6. Посолити і поперчити все за смаком. Можна всипати улюблені спеції і ароматні трави.
7. Додати вимиті шматочки сьомги. Ще одна рибка, яка прекрасно підходить для цього супу - це тунець.
8. Зменшити вогонь і варити супчик до готовності ще близько 7-10 хвилин.
Перед подачею додати в тарілку трохи свіжої зелені.
Блюдо виходить досить дієтичним, але є варіант, як зробити рибний суп з сочевицею більш наваристим. Можна в кінці варіння додати трохи рослинного масла або при подачі ложку-дві жирної сметани.