Рецепт Рибний суп з скумбрії фото

Рибний суп з скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Роздільне харчування
На обід, Корисний обід
Супи

Скумбрія - відмінна жирна риба, яка володіє дуже яскравим смаком. Я часто готую рибний суп з скумбрії за рецептом, який сподобався мені у В'єтнамі. Сьогодні я охоче поділюся їм з вами.

Рибний суп з скумбрії за цим азіатському рецептом виходить дуже яскравим і насиченим. Отже, як же приготувати такий суп? Дуже просто і легко! За консистенцією він виходить дуже густим, така собі юшка. Якщо любите більш традиційний варіант, додайте трохи більше води. Я використовую консервовану скумбрію, але можна взяти і сиру, попередньо обсмажену або відварену. У супі змішується багато цікавих смаків: гострота чилі, солодкість, пряність імбиру і солона нотка, яку надає соєвий соус.

  • Скумбрія - 300 грам (у мене консервована)
  • Пекінська капуста - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Імбир - 5 грам
  • Перець чилі - 15 грам
  • Соєвий соус - 30 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Томатний сік - 50 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 3 штуки (пір'я)
рибний суп з скумбрії - фото крок 1
Цибуля, часник і імбир почистіть від шкірки. Лук поріжте тонкими півкільцями, часник і імбир дрібно наріжте.
рибний суп з скумбрії - фото крок 2
Маринад з консервованої скумбрії злийте в миску, додайте соєвий соус, перець чилі, цукор, імбир і часник. Добре все перемішайте.
рибний суп з скумбрії - фото крок 3
Капусту помийте, купно наріжте і відправте в сотейник обсмажувати на рослинній олії.
рибний суп з скумбрії - фото крок 4
Коли капуста стане м'якою, додайте цибулю і скумбрію.
рибний суп з скумбрії - фото крок 5
Томатний сік змішайте з заправкою з часнику і імбиру і влийте в сотейник.
рибний суп з скумбрії - фото крок 6
Додайте воду і млоїте на повільному вогні 15-20 хвилин.
рибний суп з скумбрії - фото крок 7
Дрібно наріжте перчики і зелену цибулю, додайте їх до решти інгредієнтів. Суп готовий, можна подавати його до столу.

Схожі рецепти