Суп з консерви скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Його можна назвати "швидким" суп, так як приготування займає мінімум часу. В якості основного інгредієнта можна використовувати будь-які рибні консерви, в даному випадку використовуємо скумбрію.
Поділюся з вами рецептом приготування супу з консерви скумбрії в домашніх умовах. Необхідні інгредієнти: скумбрія, Мал, вода, морква, цибуля, картопля, сіль, масло рослинне, кріп сушений. Не поспішайте їсти готовий суп, його необхідно настояти під кришкою, це займе 10-15 хвилин. За бажанням можна додати свої улюблені спеції. Гарного дня!
- Скумбрія консервована - 1 штука (баночка)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 грами
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1, 5 L
- Кріп - 0, 5 чайних ложки (сушений)
Дрібно наріжте цибулю і моркву.
У дволітрову каструлю налийте олію, обсмажити цибулю і моркву. Зверху кладемо нарізану кубиками картоплю.
У каструлю заливаємо 1, 5 літра окропу, посолити. Доводимо до кипіння, потім кладемо промитий рис. Коли суп закипить вдруге - зменшуємо вогонь і варимо ще 30 хвилин.
Скумбрію у банку розімніть вилкою.
Додайте в суп консерви і сушений кріп. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
Суп готовий! Смачного!