Рецепт Суп з скумбрії в томатному соусі фото

Суп з скумбрії в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку дуже простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі. Апетитний і ситний, він прекрасно підійде для обіду на швидку руку.

Опис приготування:

Приготувати суп з скумбрії в томатному соусі в домашніх умовах можна як просто з картоплею, так і доповнивши його рисом. Виходить дуже насичений і ароматний супчик. Крім того, в рецепті також можна використовувати томатний гострий соус, щоб надати йому пікантність. Але про все по порядку.

1. Для початку в каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити її до смаку.

2. Паралельно розігрійте трохи рослинного масла.

3. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками. Обсмажте цибулю до прозорості.

4. Моркву очистіть і подрібніть (тонкими кружечками або натріть на тертці). Викладіть до цибулі і обсмажте хвилини 3.

5. У киплячу воду викладіть рис.

6. Очистіть картопля, наріжте його кубиками. Додайте до рису.

7. Викладіть в каструлю обсмажені овочі, проваріть їх до м'якості картоплі. Для аромату в даному випадку використовується лавровий лист, але ви можете доповнити цей простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі ароматними травами або будь-якими спеціями.

8. Додайте банку консерви, через пару хвилин зніміть з вогню.

9. Подрібніть зелень, викладіть в каструлю, накрийте кришкою і залиште настоюватися ще хвилин на 10-15.

От і все, ситний обід без зайвого клопоту готовий до подачі.

  • Скумбрія в томаті - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Мал - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Зелень - 1 щіпка
Приготувати суп з скумбрії в томатному соусі в домашніх умовах можна як просто з картоплею, так і доповнивши його рисом. Виходить дуже насичений і ароматний супчик. Крім того, в рецепті також можна використовувати томатний гострий соус, щоб надати йому пікантність. Але про все по порядку.

1. Для початку в каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити її до смаку.

2. Паралельно розігрійте трохи рослинного масла.

3. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками. Обсмажте цибулю до прозорості.

4. Моркву очистіть і подрібніть (тонкими кружечками або натріть на тертці). Викладіть до цибулі і обсмажте хвилини 3.

5. У киплячу воду викладіть рис.

6. Очистіть картопля, наріжте його кубиками. Додайте до рису.

7. Викладіть в каструлю обсмажені овочі, проваріть їх до м'якості картоплі. Для аромату в даному випадку використовується лавровий лист, але ви можете доповнити цей простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі ароматними травами або будь-якими спеціями.

8. Додайте банку консерви, через пару хвилин зніміть з вогню.

9. Подрібніть зелень, викладіть в каструлю, накрийте кришкою і залиште настоюватися ще хвилин на 10-15.

От і все, ситний обід без зайвого клопоту готовий до подачі.

Схожі рецепти