Суп з скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт супу з скумбрії. Хочеться чогось смачного, незвичайного і ситного? Суп з скумбрії - це ароматна копчена скумбрія, багато свіжої зелені і овочів в молоці, сподобається будь-якому гурману.
Мабуть, всі звикли до традиційної вусі з риби. Мені більше подобаються всілякі супи-пюре або крем-супи. Чому б не приготувати щось подібне з рибою? головне, щоб в рибку було мало кісток) Копчена скумбрія додає особливу пікантність блюду. Заздалегідь очистіть її від луски, поріжте на середні шматочки. Для приготування супу з скумбрії також потрібно молоко (не дивуйтесь) і вершки, бажано жирні. Втім, їх можна замінити сметаною.
- Філе скумбрії копчене - 1 штука
- Креветки - 4-5 штук
- Картопля - 3 штуки
- Селера - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солодка кукурудза (консервована) - 3 Ст. Ложки
- Зелений горошок (консервований) - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Листя шпинату - 3-4 штук
- Рубана зелень - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 2 чайних ложки
Отже, інгредієнти: промийте зелень і висушіть. Можна використовувати зелену цибулю.
Подрібніть цибулю, картопля поріжте невеликими шматочками. На сковороді розтопіть вершкове масло разом з оливковою і обсмажте овочі. Додайте сметани.
Поставте каструлю на середній вогонь, влийте овочевий бульйон і молоко. Додайте горошок, кукурудзу, креветки і скумбрію. Потім обсмажені овочі. Варіть, поки картопля не буде готовою.
В кінці киньте в суп подрібнену зелень, лавровий лист і шпинат. Готово! Смачного)