Рибний суп з наваги
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом рибного супу з наваги. Виходить смачне і поживне перша страва, яке до того ж дуже швидко готується: буквально за півгодини ви отримаєте повноцінний обід!
Ділюся простим рецептом рибного супу з наваги. Мені він дуже подобається: готується швидко, а виходить ситним. Так що я часто його готую, коли немає багато часу або в разі, коли раптово повинні нагрянути раптові гості. Думаю, і вам сподобається!
- Навага - 500 грам (свіжоморожене філе)
- Корінь селери - 50 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Локшина - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Картопля чистим, моєму, ріжемо кубиками і починаємо варити. Коли закипить, вогонь зменшимо, додамо рибу, без розморожування.
2. Тим часом на сковороді обсмажити цибулю, морква і селера (на рослинному маслі). Коли овочі будуть майже готові, додамо томатну пасту, потім під кришкою, на маленькому вогні згасимо до готовності.
3. Коли і картопля, і риба готові, поставка zažarku, локшину і зелень. Перемішаємо, спеції і сіль - за смаком, вимикаємо вогонь.
4. Під кришкою суп повинен настоятися 5-10 хвилин. Але найсмачніше він на другий день після готування. Смачного!