Рецепт Суп з наваги фото

Суп з наваги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Супи, Вуха

Навага - це риба із сімейства тріскових, яка водиться в північних водах. З неї виходить хороший наваристий бульйон. Його варять звичним способом з овочами, але рецепт все-таки згадати треба.

Прочитайте про те, як приготувати суп з наваги. Цього разу за основу взято заморожене філе. Вийшло не гірше, ніж зі свіжого. Використано продукти, звичні нам: морква, цибуля і картопля. Все просто, але смак все-таки незвичайний, адже таку рибу їмо ми нечасто. Юшка відмінно урізноманітнює ваше меню на кожен день.

  • Навага - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 2 L
суп з наваги - фото крок 1
Рибу необхідно розморозити, видаливши голови.
суп з наваги - фото крок 2
Потім видаліть кісточки і перекладіть рибу відварюватися в воді.
суп з наваги - фото крок 3
Через хвилин 40 навагу дістаньте і остудіть.
суп з наваги - фото крок 4
Почистіть і наріжте моркву з картоплею.
суп з наваги - фото крок 5
Овочі додайте в киплячий бульйон.
суп з наваги - фото крок 6
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
суп з наваги - фото крок 7
Варену рибку розділіть на кілька частин, поверніть філе в бульйон.
суп з наваги - фото крок 8
Коли овочі будуть готові, додайте до них цибулю і лавровий лист.
суп з наваги - фото крок 9
Через 5-7 хвилин суп буде готовий! Смачного!

Схожі рецепти