Суп з наваги
(покроковий рецепт з фото)
Навага - це риба із сімейства тріскових, яка водиться в північних водах. З неї виходить хороший наваристий бульйон. Його варять звичним способом з овочами, але рецепт все-таки згадати треба.
Прочитайте про те, як приготувати суп з наваги. Цього разу за основу взято заморожене філе. Вийшло не гірше, ніж зі свіжого. Використано продукти, звичні нам: морква, цибуля і картопля. Все просто, але смак все-таки незвичайний, адже таку рибу їмо ми нечасто. Юшка відмінно урізноманітнює ваше меню на кожен день.
- Навага - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L
Рибу необхідно розморозити, видаливши голови.
Потім видаліть кісточки і перекладіть рибу відварюватися в воді.
Через хвилин 40 навагу дістаньте і остудіть.
Почистіть і наріжте моркву з картоплею.
Овочі додайте в киплячий бульйон.
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
Варену рибку розділіть на кілька частин, поверніть філе в бульйон.
Коли овочі будуть готові, додайте до них цибулю і лавровий лист.
Через 5-7 хвилин суп буде готовий! Смачного!