Рибний суп з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів риби у мене відмінний рецепт супу з капустою. Блюдо ароматне, корисне і дуже смачне. Беріть на замітку!
Готувати рибний суп з капустою просто і швидко. Рибу можна взяти будь-яку. У мене була скумбрія, вона хороша тим, що в міру жирна. А також з неї виходить хороший, прозорий бульйон. Замість пшона можна взяти рис або взагалі готувати суп без крупи. Ароматний, прозорий і смачний суп сподобається всім любителям юшки.
- Скумбрія - 1 штука
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Пшоно - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - 10 грам (кріп, петрушка)
Підготуйте інгредієнти для приготування супу.
Рибу очистіть, попатраєте, відріжте голову і добре помийте всередині і зовні. Викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на плиту.
Доведіть до кипіння, вогонь збавте і зніміть піну. Варіть на самому мінімальному вогні до готовності риби. На це буде потрібно 30-35 хвилин.
Після дістаньте з каструлі відварну рибу.
Штам Бульйон, додайте в нього нарізану картоплю. Починайте варити суп.
Моркву і цибулю наріжте і викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Припустіть овочі в сковороді, сильно не зажарівая.
Додайте моркву з цибулею в суп.
Наріжте капусту і викладіть в каструлю.
Через 15 хвилин додайте пшоно, яке слід попередньо помити. Sup сіль, поперчіть, додайте лавровий лист.
Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів. Зелень наріжте і викладіть в готовий рибний суп.
Додайте в каструлю відварну рибу.
Рибний суп з капустою готовий. Подавайте на перше в обід.