Рецепт Рибні котлети з нерки фото

Рибні котлети з нерки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Яйця , Цибуля , Сухарики
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оскільки такі рибні котлети з нерки виходять трохи сухуватими, то найкраще подавати їх з білим соусом. Готуються вони трохи незвичним способом, а як, я розповім далі в рецепті.

Опис приготування:

На гарнір до таких котлет підійде рис або інша каша. Картопляне пюре не дуже підходить, оскільки в фарш ми будемо додавати терту картоплю. Оскільки нерки - риба не дуже соковита, то готові котлети найкраще подавати з соусом. Один з варіантів - майонезний з лимоном.

Отже, дивіться, як приготувати рибні котлети з нерки, і дотримуйтесь інструкцій.

  • Файл nERKO - 500 грам
  • Картопля - 2-3 штуки
  • Цибуля - 1 штук
  • Часник - 1 зубчиків
  • Яйце - 1 штук
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
рибні котлети з нерки - фото крок 1
1. Поки будемо займатися філе нерки, відварюємо картоплю в мундирі і даємо йому охолонути. Філе нерки потрібно подрібнити на м'ясорубці або блендером.
рибні котлети з нерки - фото крок 2
2. На великій тертці натираємо очищену картоплю, а на дрібну тертку - часник.
рибні котлети з нерки - фото крок 3
3. Додаємо яйце, сіль і спеції. Натираємо на дрібній тертці цибулю.
рибні котлети з нерки - фото крок 4
4. Формуємо котлети і обвалюють їх в сухарях. Відправляємо на сковороду.
рибні котлети з нерки - фото крок 5
5. Обсмажуємо з обох боків до рум'яного кольору і викладаємо на блюдо.
рибні котлети з нерки - фото крок 6
6. Соус до котлет можна вибрати будь-який, але найсмачніше - білий сметанний або сирний.

Схожі рецепти