Котлети з нерки
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас любить поласувати смачними котлетками! Ця страва ми готуємо і на свята, і по буднях! Я розповім, як приготувати котлети з нерки. Смачно, поживно і без тяжкості в животі!
Рибні котлети завжди вважалися менш калорійною альтернативою котлет з м'яса. До того ж, в рибі Нерка міститься маса корисних вітамінів і мінералів. Користь для здоров'я безсумнівна! Зазвичай я смажу котлети в маслі, так смачніше. Всім, хто на дієті, рекомендую гасити котлети на пару.
- Nerka - 2 кілограма
- Білий хліб - 150 грам
- Вершки - 500 грам
- Перепелині яйця - 6 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сухарі паніровочні - 150 грам
Хліб позбавляємо від грубої скоринки за допомогою гострого ножа. У глибокий посуд наливаємо вершки. Викладаємо туди хліб. Ми залишаємо його розмокати на деякий час.
Нерки обробляємо на шматочки. Шкірку знімаємо обов'язково. Звільняємо філе від кісточок. Чистимо ріпчаста і ріжемо на половинки ріпчасту цибулю.
У м'ясорубці перемелює цибулю з нерки. У масу кладемо вимочений у вершках хліб, сіль і спеції за смаком. Vbivaem яйця.
З фаршу формуємо котлети. Вмочуємо їх в сухарики і кидаємо на розпечену сковороду. Смажимо з кожного боку по 15 хвилин.
Такі котлети будуть хороші з будь-яким, навіть дуже калорійним гарніром. Котлети з нерки не залишають тяжкості в шлунку і гарні на смак! Смачного!