Рецепт Котлети з нерки фото

Котлети з нерки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Багато хто з нас любить поласувати смачними котлетками! Ця страва ми готуємо і на свята, і по буднях! Я розповім, як приготувати котлети з нерки. Смачно, поживно і без тяжкості в животі!

Опис приготування:

Рибні котлети завжди вважалися менш калорійною альтернативою котлет з м'яса. До того ж, в рибі Нерка міститься маса корисних вітамінів і мінералів. Користь для здоров'я безсумнівна! Зазвичай я смажу котлети в маслі, так смачніше. Всім, хто на дієті, рекомендую гасити котлети на пару.

  • Nerka - 2 кілограма
  • Білий хліб - 150 грам
  • Вершки - 500 грам
  • Перепелині яйця - 6 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сухарі паніровочні - 150 грам
котлети з нерки - фото крок 1
Хліб позбавляємо від грубої скоринки за допомогою гострого ножа. У глибокий посуд наливаємо вершки. Викладаємо туди хліб. Ми залишаємо його розмокати на деякий час.
котлети з нерки - фото крок 2
Нерки обробляємо на шматочки. Шкірку знімаємо обов'язково. Звільняємо філе від кісточок. Чистимо ріпчаста і ріжемо на половинки ріпчасту цибулю.
котлети з нерки - фото крок 3
У м'ясорубці перемелює цибулю з нерки. У масу кладемо вимочений у вершках хліб, сіль і спеції за смаком. Vbivaem яйця.
котлети з нерки - фото крок 4
З фаршу формуємо котлети. Вмочуємо їх в сухарики і кидаємо на розпечену сковороду. Смажимо з кожного боку по 15 хвилин.
котлети з нерки - фото крок 5
Такі котлети будуть хороші з будь-яким, навіть дуже калорійним гарніром. Котлети з нерки не залишають тяжкості в шлунку і гарні на смак! Смачного!

Схожі рецепти