Рецепт Рулетики з нерки фото

Рулетики з нерки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Закуска з червоної риби - це відмінне і вишукане частування. Вона прикрасить будь-який стіл, а також порадує своїм ніжним і приємним смаком. Розповідаю про рецепт, як приготувати рулетики з нерки.

Опис приготування:

Ви можете використовувати будь-який сорт червоної риби, наприклад, лосось, сьомгу та інші. Nerka, як і інші сорти червоної риби, володіє приємний присмаком, але вона набагато дешевше того ж лосося. До столу закуску подають холодною. Ви можете використовувати для начинки зелень, сир та інші інгредієнти.

  • Нерка копчена - 150 грам
  • Rikotta - 30 грам
  • Моцарелла - 15 грам
  • Пекоріно Романо - 15 грам
  • Кріп - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
рулетики з нерки - фото крок 1
1. У миску викладіть рикотту і моцарелу, розімніть їх виделкою. На тертці подрібніть Пекоріно Романо. Змішайте всі три види сиру.
рулетики з нерки - фото крок 2
2. Кілька гілочок кропу вимийте і нарубати дрібно ножем, потім викладіть в миску до сирів, влийте пару крапель лимонного соку і добре перемішайте ложкою.
рулетики з нерки - фото крок 3
3. Нерки наріжте тонкими пластинками і викладіть на тарілку. Я брав копчену рибку з приправами, але можна без них.
рулетики з нерки - фото крок 4
4. Викладіть на кожен шматочок невелику кількість начинки і поверніть рулетик. Подавайте закуску відразу або надішліть в холодильник під харчовою плівкою.

Схожі рецепти