Рулетики з нерки
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з червоної риби - це відмінне і вишукане частування. Вона прикрасить будь-який стіл, а також порадує своїм ніжним і приємним смаком. Розповідаю про рецепт, як приготувати рулетики з нерки.
Ви можете використовувати будь-який сорт червоної риби, наприклад, лосось, сьомгу та інші. Nerka, як і інші сорти червоної риби, володіє приємний присмаком, але вона набагато дешевше того ж лосося. До столу закуску подають холодною. Ви можете використовувати для начинки зелень, сир та інші інгредієнти.
- Нерка копчена - 150 грам
- Rikotta - 30 грам
- Моцарелла - 15 грам
- Пекоріно Романо - 15 грам
- Кріп - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
1. У миску викладіть рикотту і моцарелу, розімніть їх виделкою. На тертці подрібніть Пекоріно Романо. Змішайте всі три види сиру.
2. Кілька гілочок кропу вимийте і нарубати дрібно ножем, потім викладіть в миску до сирів, влийте пару крапель лимонного соку і добре перемішайте ложкою.
3. Нерки наріжте тонкими пластинками і викладіть на тарілку. Я брав копчену рибку з приправами, але можна без них.
4. Викладіть на кожен шматочок невелику кількість начинки і поверніть рулетик. Подавайте закуску відразу або надішліть в холодильник під харчовою плівкою.