Рецепт Стейк з нерки в духовці фото

Стейк з нерки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Стейк з червоної риби - блюдо, яке може прикрасити навіть найвишуканіший стіл. Нижче ми пропонуємо рецепт, як приготувати стейк з нерки в духовки, на який у вас піде не більше півгодини.

Опис приготування:

Стейки з лимоном - самий простий і зручний спосіб приготування червоної риби. Якщо у вас в морозилці лежать вже нарізані стейки, досить просто розморозити їх на нижній полиці холодильника. Цілу рибу необхідно попередньо підготувати: випатрати, вимити, звільнити від хвоста і голови, нарізати на порційні шматки. Коли підготовчий процес буде завершений, можна переходити до основної частини рецепта.

Дивіться, як приготувати стейк з нерки в духовці.


  • Стейки з нерки - 4 штуки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Приправи для риби, сіль - За смаком
стейк з нерки в духовці - фото крок 1
Моєму лимони, цибулину очищаємо від лушпиння і теж промиваємо водою. Ріжемо цибулю і лимон тонкими однаковими за розміром кружками.
стейк з нерки в духовці - фото крок 2
Стейки натираємо сіллю і спеціями для приготування риби. Приправи можуть бути будь-які на смак і колір, як то кажуть. У мене була готова суміш.
На деко кладемо фольгу.
стейк з нерки в духовці - фото крок 3
Далі викладаємо інгредієнти шарами в наступному порядку: Nerka, цибуля, лимон. Вийшла досить апетитна картина.
стейк з нерки в духовці - фото крок 4
Зверху стейки скроплюємо лимонним соком.
Закриваємо зверху фольгою і відправляємо в духовку з температурою 210 градусів на 25 хвилин.
стейк з нерки в духовці - фото крок 5
За кілька хвилин до кінця процесу фольгу можна розгорнути, щоб утворилася апетитна рум'яна кірочка. Подаємо нерки в гарячому вигляді, можна прикрасити свіжою зеленню!

Схожі рецепти