Котлети з фаршу нерки
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з фаршу нерки - дуже вишукану страву, володіє особливим смаком. Такі котлетки прекрасно поєднуються з картопляними пюре, макаронами або ж з салатами зі свіжих овочів. Готуємо?
Розповім, як приготувати котлети з фаршу нерки в домашніх умовах. Можна використовувати вже готове рибне філе або обробити рибу самостійно, а потім подрібнити її в м'ясорубці. Печериці додаються для більш насиченого смаку страви. Хай щастить!
- Фарш нерки - 1, 5 кілограма
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте рибний фарш, висипавши його в глибоку ємність.
Додайте сіль і подрібнену цибулю. Печериці порізати пластинками і обсмажити з обох сторін в маслі. Додайте до риби гриби і майонез. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися в холодильнику.
Перед тим, як формувати котлети, додайте тертий сир, вершки і картопляний крохмаль. Ретельно перемішайте. Сформуйте котлети і обсмажте їх на рослинному маслі з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!