Рецепт Котлети з фаршу нерки фото

Котлети з фаршу нерки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети з фаршу нерки - дуже вишукану страву, володіє особливим смаком. Такі котлетки прекрасно поєднуються з картопляними пюре, макаронами або ж з салатами зі свіжих овочів. Готуємо?

Опис приготування:

Розповім, як приготувати котлети з фаршу нерки в домашніх умовах. Можна використовувати вже готове рибне філе або обробити рибу самостійно, а потім подрібнити її в м'ясорубці. Печериці додаються для більш насиченого смаку страви. Хай щастить!

  • Фарш нерки - 1, 5 кілограма
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
котлети з фаршу нерки - фото крок 1
Підготуйте рибний фарш, висипавши його в глибоку ємність.
котлети з фаршу нерки - фото крок 2
Додайте сіль і подрібнену цибулю. Печериці порізати пластинками і обсмажити з обох сторін в маслі. Додайте до риби гриби і майонез. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися в холодильнику.
котлети з фаршу нерки - фото крок 3
Перед тим, як формувати котлети, додайте тертий сир, вершки і картопляний крохмаль. Ретельно перемішайте. Сформуйте котлети і обсмажте їх на рослинному маслі з обох боків до золотистої скоринки.
котлети з фаршу нерки - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти