Рибні котлети без риби
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати рибні котлети без риби? використовуйте тофу, морські водорості і дрібку чорного перцю. Цей рецепт особливо популярний в веганскої кухні, але і всеїдних він теж повинен сподобатися!
Тофу для цього рецепта підбирайте м'який по консистенції, з нейтральним смаком. За бажанням в суміш ще можна додати консервовану білу квасолю. Котлетки виходять ніжними, соковитими і неймовірно смачними.
- Тофу - 300 грам
- Листи норі - 2-3 штук
- Петрушка - 1/3 пучка
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 30-50 грам
- Чорний перець - 2-3 Щепоток
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Raskroshite тофу, петрушку крупно наріжте, а водорості норі порвіть руками на маленькі шматочки. Подрібніть ці інгредієнти в блендері разом з часником, сіллю і чорним перцем.
Перекладіть суміш в миску, додайте борошна і замісити густе, липкий фарш.
Сформуйте з нього котлети середнього розміру. Обваляйте кожну в борошні.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте котлети по 5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
Рибні котлети без риби готові, смачного!