Рибні котлети без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Ці котлети готуються без додавання яєць і хліба. Можна використовувати будь-який рибне філе, наприклад, популярне філе тріски. Котлети виходять дуже ніжними і смачними. Обов'язково спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет без яєць. Для фаршу спершу відварити для готовності рис. Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку і з'єднуємо з подрібненою цибулею і зеленню, відвареним рисом, приправою і іншими спеціями (по бажанню). З готового фаршу формуємо котлети і обсмажуємо їх по 2-3 хвилини з кожного боку. На гарнір можна подати картопляне пюре. Хай щастить!
- Філе тріски - 450 грам
- Зелень - За смаком
- Мал - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Приправа до риби - 1 Чайна ложка
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Борошно - За смаком
В першу чергу відваримо рис до готовності. Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку, потім додаємо приправу, подрібнену зелень, цибулину і готовий рис.
Ретельно вимішуємо і злегка відбиваємо фарш.
Мокрими руками формуємо котлети, потім паніруємо їх в борошні.
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте котлети з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
Смачного!