Рецепт Котлети рибні з щуки фото

Котлети рибні з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Щука
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Це щучьі котлетки! всім, хто ніколи їх не пробував, терміново рекомендую їх приготувати, щоб швидше насолодитися їх неповторним смаком! сьогодні розповім, як приготувати котлети рибні з щуки.

Є кілька варіантів приготування рибних котлет з щуки. Я в цей раз вирішив приготувати їх саме таким способом. Син і онук з салом їх не їдять, тому цей рецепт з вершковим маслом є хорошою альтернативою. Пробуйте приготувати такі котлетки разом зі мною. Рецепт покроковий і дуже зрозумілий всім тим, хто з кухнею на "ви" .

  • Щука філе - 1 кілограм
  • Хліб білий - 200 грам
  • Молоко - 150 грам (вершки)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Панірування - 200 грам (або борошно)
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Сіль і перець - За смаком
котлети рибні з щуки - фото крок 1
Всі інгредієнти рецепту на столі.
котлети рибні з щуки - фото крок 2
Готуємо філе для фаршу. Ріжемо його на невеликі смужки для м'ясорубки. Очищаємо від лушпиння цибулю. Розмочуємо в молоці хлібець.
котлети рибні з щуки - фото крок 3
Пропускаємо в м'ясорубці спочатку тільки рибу. Повторно прокручуючи, опускаємо в м'ясорубку цибулька упереміш зі щукою і намоклі в молочку хлібець.
котлети рибні з щуки - фото крок 4
В отриманий у нас фарш розбиваємо сирі яйця, додаємо сіль, приправи. Ретельно перемішати руками.
котлети рибні з щуки - фото крок 5
При створенні котлет не забудьте інтегрувати близько 10 грамів вершкового масла для соковитості, т.К. Щука - риба нежирна. Для цього з фаршу робимо спочатку свого роду корж, по центру викладаємо шматочок масла і закриваємо риб'ячий фарш так, щоб масло виявилося всередині. Ретельно обваляти сфорязикні котлетки в борошні (або в панірувальних сухарях) і відразу кладемо на гарячу сковороду з рослинним маслом.

Схожі рецепти