Котлети рибні з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Це щучьі котлетки! всім, хто ніколи їх не пробував, терміново рекомендую їх приготувати, щоб швидше насолодитися їх неповторним смаком! сьогодні розповім, як приготувати котлети рибні з щуки.
Є кілька варіантів приготування рибних котлет з щуки. Я в цей раз вирішив приготувати їх саме таким способом. Син і онук з салом їх не їдять, тому цей рецепт з вершковим маслом є хорошою альтернативою. Пробуйте приготувати такі котлетки разом зі мною. Рецепт покроковий і дуже зрозумілий всім тим, хто з кухнею на "ви" .
- Щука філе - 1 кілограм
- Хліб білий - 200 грам
- Молоко - 150 грам (вершки)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Панірування - 200 грам (або борошно)
- Вершкове масло - 80 грам
- Сіль і перець - За смаком
Всі інгредієнти рецепту на столі.
Готуємо філе для фаршу. Ріжемо його на невеликі смужки для м'ясорубки. Очищаємо від лушпиння цибулю. Розмочуємо в молоці хлібець.
Пропускаємо в м'ясорубці спочатку тільки рибу. Повторно прокручуючи, опускаємо в м'ясорубку цибулька упереміш зі щукою і намоклі в молочку хлібець.
В отриманий у нас фарш розбиваємо сирі яйця, додаємо сіль, приправи. Ретельно перемішати руками.
При створенні котлет не забудьте інтегрувати близько 10 грамів вершкового масла для соковитості, т.К. Щука - риба нежирна. Для цього з фаршу робимо спочатку свого роду корж, по центру викладаємо шматочок масла і закриваємо риб'ячий фарш так, щоб масло виявилося всередині. Ретельно обваляти сфорязикні котлетки в борошні (або в панірувальних сухарях) і відразу кладемо на гарячу сковороду з рослинним маслом.