Котлети з щуки на пару
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати котлети з щуки на пару. Котлети по цим рецептом виходять не тільки корисні, але і дуже смачні! ділюся рецептом!
До цих котлет можна подати будь-який гарнір, але особливу легкість від цієї страви ви відчуєте якщо подасте до них салат з овочів і свіжої зелені. Смачні, корисні і соковиті котлети припадуть до смаку навіть дітям. На відміну від смажених, парові котлети вважаються менш калорійними - ідеальне рішення для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і віддає перевагу здоровій їжі.
- Філе щуки - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Сир - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Сухарі для панірування - 1/3 склянки
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У хліба зріжте кірки, м'якоть покришите руками і замочіть в молоці на 10-15 хвилин.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості на вершковому маслі.
Щуку очистіть від луски, попатраєте, промийте і видаливши голову, хребет і плавники відокремте філе. Пропустіть філе двічі через м'ясорубку з дрібними гратами.
Додайте до фаршу віджатий хліб, обсмажену цибулю, пропущений через прес часник, подрібнену зелень, тертий крупно твердий сир, сіль за смаком і мелений перець.
Ретельно все перемішайте.
Сформуйте мокрими руками котлети, обваляйте їх в сухарях і викладіть в змащений маслом контейнер пароварки.
Готуйте котлети на пару 30 хвилин.
Готові котлети з щуки на пару просто незрівнянно смачні. Смачного!