Котлети з щуки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ці незвичайні котлети з щуки в духовці, порадуйте своїх близьких чудовим блюдом. Котлети виходять дуже соковитими і ніжними, а подавати їх найкраще з вершково-часниковим соусом!
Розповім вам простий рецепт приготування котлет з щуки в духовці. Перш за все варто відзначити кілька важливих моментів. Перед тим як приступати до роботи з рибою, залийте шматочки хліба вершками і залиште розмокати. Хліб знадобиться пізніше для формування котлет з фаршу.
Другий важливий момент - соус для рибних котлет. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: вершки, кріп, часник, перець і сіль. Подрібніть кріп, часник пропустіть через прес, потім все змішайте з вершками, сіль і poperčite. Готові котлети подавайте разом з соусом.
- Філе щуки - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Хліб білий - 3 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сало - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Базилік - 0, 5 штуки (пучка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
Перш за все підготуйте щуку, попередньо розморозивши її.
Також підготуйте інші необхідні інгредієнти.
Займемося рибним філе: щуку очищаємо від луски і нутрощів, видаляємо голову, плавники і хвіст. Хребет виймаємо, отримане філе нарізаємо на шматки. Далі, пропускаємо філе через м'ясорубку з салом, зеленню, очищеним цибулею і часником. Додаємо замочений хліб, солимо і перчимо. Все ретельно перемішуємо.
З отриманого фаршу сформуйте котлети. Потім обваляйте їх у борошні або панірувальних сухарях. Викладіть котлети на деко, запікайте в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Все готово! Смачного!