Котлети з щуки з салом
(покроковий рецепт з фото)
Прості, але смачні котлетки з філе щуки відмінно виглядають на обідньому столі. А завдяки салу смак виходить ще більш насиченим і пікантним. Даю простий рецепт котлет з щуки з салом!
Котлети з щуки з салом - досить просте і недороге блюдо. Зараз не складає великих труднощів купити рибку в будь-якому магазині, якщо ви не любитель риболовлі. Для приготування котлет з щуки з салом зазвичай беру цілу тушку, її просто легше знайти, ніж філе. Сало головне, щоб було не старим, особливо багато його не знадобиться. Блюдо виходить не сильно калорійним, його можна подати з будь-яким гарніром. Ідеально - з молодою відвареною картоплею. Цікаво? Тоді читайте нижче, як приготувати котлети з щуки з салом по моїм рецептом!
- Філе щуки - 500 грам
- Свиняче сало - 150 грам
- Білий хліб - 300 грам
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - За смаком
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Олія соняшникова - За смаком (для смаження)
- Часник - 2-3 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Тепер обробити рибу: видаліть голову і хвіст, м'ясо очистіть від шкірки і кісток.
Потім пропустіть філе через м'ясорубку, паралельно додаючи шматки сала, часник і подрібнену цибулю.
Замочіть хліб в молоці.
Потім додайте вимочений хліб в фарш разом з яйцем і спеціями.
Сформуйте котлети.
Смажимо на сковороді в соняшниковій олії з обох боків до готовності (хвилин 10-15).
Готові котлети подаємо гарячими. Смачного)
Готові котлети подаємо гарячими. Смачного)