Рецепт Котлети з щуки з салом фото

Котлети з щуки з салом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Прості, але смачні котлетки з філе щуки відмінно виглядають на обідньому столі. А завдяки салу смак виходить ще більш насиченим і пікантним. Даю простий рецепт котлет з щуки з салом!

Опис приготування:

Котлети з щуки з салом - досить просте і недороге блюдо. Зараз не складає великих труднощів купити рибку в будь-якому магазині, якщо ви не любитель риболовлі. Для приготування котлет з щуки з салом зазвичай беру цілу тушку, її просто легше знайти, ніж філе. Сало головне, щоб було не старим, особливо багато його не знадобиться. Блюдо виходить не сильно калорійним, його можна подати з будь-яким гарніром. Ідеально - з молодою відвареною картоплею. Цікаво? Тоді читайте нижче, як приготувати котлети з щуки з салом по моїм рецептом!

  • Філе щуки - 500 грам
  • Свиняче сало - 150 грам
  • Білий хліб - 300 грам
  • Спеції - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 150 грам
  • Олія соняшникова - За смаком (для смаження)
  • Часник - 2-3 зубчиків
котлети з щуки з салом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
котлети з щуки з салом - фото крок 2
Тепер обробити рибу: видаліть голову і хвіст, м'ясо очистіть від шкірки і кісток.
котлети з щуки з салом - фото крок 3
Потім пропустіть філе через м'ясорубку, паралельно додаючи шматки сала, часник і подрібнену цибулю.
котлети з щуки з салом - фото крок 4
Замочіть хліб в молоці.
котлети з щуки з салом - фото крок 5
Потім додайте вимочений хліб в фарш разом з яйцем і спеціями.
котлети з щуки з салом - фото крок 6
Сформуйте котлети.
котлети з щуки з салом - фото крок 7
Смажимо на сковороді в соняшниковій олії з обох боків до готовності (хвилин 10-15).
Готові котлети подаємо гарячими. Смачного)

Схожі рецепти