Рибні котлети з щуки з салом
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети дуже корисні і смачні. Вони відмінно замінюють м'ясні. Чи пробували ви котлети з щуки? розповідаю, як приготувати котлети з щуки з салом, завдяки йому вони виходять соковиті.
Оскільки філе хижої риби трохи сухувато, то котлети можуть вийти сухі, тому до них додають сало. Можете використовувати сало з м'ясним прошарком або чисте, але ображати шкірку. Готове філе можна 2 рази пропустити через м'ясорубку, щоб фарш вийшов ніжний. Обсмажуйте котлети на сковороді або запікайте в духовці.
- Філе щуки - 4 штуки (близько 2, 5 кілограм)
- Сало - 400 грам
- Цибулина - 4 штуки
- Часник - 8 зубчиків
- Яйця - 2 штуки
- Варена картопля - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
1. Вимийте філе щуки, потім витріть насухо і наріжте невеликими шматочками.
2. Свиняче сало наріжте шматочками поменше.
3. Пропустіть рибу і сало по черзі через м'ясорубку.
4. Вийде невеликий фарш, якщо потрібно, то пропустіть його ще один раз, перемішайте.
5. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, очистіть часник і пропустіть його через прес, натріть на дрібній тертці відварну картоплю.
6. Додайте цибулю, часник і картоплю до фаршу, вбийте курячі яйця, сіль і poperčite.
7. Отщіпніте невелику кількість фаршу від загальної маси і сформуйте котлети.
8. У миску насипте борошно, потім обваляйте кожну котлету в борошні.
9. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і викладіть котлети, обсмажуйте до золотистої скоринки.
10. Рибні котлети виходять соковиті, м'які і дуже смачні.