Рибні котлети з салом
(покроковий рецепт з фото)
Всі дружини, у яких чоловіки рибалки, знають, що для чоловіка улов - це щастя, а для жінки - робота. Коли привозять цілий багажник риби, то відразу треба придумувати, що з неї робити.
І я вирішила, що не хочу знову просто смажену рибу, треба придумати щось нове, але в той же час просте. Прочитайте про те, як приготувати рибні котлети з салом. Я їх зробила з щуки. Як на мене, вийшло дуже гарне поєднання. У міру жирне гаряче, але ніжно-тане в роті.
- Щука - 1 кілограм (філе)
- Молоко - 150 грам
- Сало свиняче - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Шматки білого хліба - 4 штуки
- Борошно - 50 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Хліб замочіть в молоці. Сало наріжте на невеликі шматочки.
Пропустіть через м'ясорубку 2 рази філе щуки разом з хлібом і салом.
У фарш додайте яйце, сіль, перець. Перемішайте до однорідної маси. Також додайте борошно до потрібної консистенції.
Розігрійте масло в сковороді. Зліпити з фаршу котлети і обсмажуйте їх з двох боків до рум'яного кольору. Смачного!