Рецепт Рибні котлети з салом фото

Рибні котлети з салом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Всі дружини, у яких чоловіки рибалки, знають, що для чоловіка улов - це щастя, а для жінки - робота. Коли привозять цілий багажник риби, то відразу треба придумувати, що з неї робити.

Опис приготування:

І я вирішила, що не хочу знову просто смажену рибу, треба придумати щось нове, але в той же час просте. Прочитайте про те, як приготувати рибні котлети з салом. Я їх зробила з щуки. Як на мене, вийшло дуже гарне поєднання. У міру жирне гаряче, але ніжно-тане в роті.

  • Щука - 1 кілограм (філе)
  • Молоко - 150 грам
  • Сало свиняче - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Шматки білого хліба - 4 штуки
  • Борошно - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
рибні котлети з салом - фото крок 1
Хліб замочіть в молоці. Сало наріжте на невеликі шматочки.
рибні котлети з салом - фото крок 2
Пропустіть через м'ясорубку 2 рази філе щуки разом з хлібом і салом.
рибні котлети з салом - фото крок 3
У фарш додайте яйце, сіль, перець. Перемішайте до однорідної маси. Також додайте борошно до потрібної консистенції.
рибні котлети з салом - фото крок 4
Розігрійте масло в сковороді. Зліпити з фаршу котлети і обсмажуйте їх з двох боків до рум'яного кольору. Смачного!

Схожі рецепти