Котлети рибні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати котлети рибні з скумбрії. Спершу згасимо рибку, а потім зробимо фарш, додамо спеції і обсмажити золотисті та ароматні котлети на обід або вечерю.
Ці котлетки я зазвичай подаю гарячими з кетчупом. Їх смачно їсти і холодними, можна брати з собою для перекусу.
На свій розсуд в фарш можете додати подрібнену зелень. В даному випадку я використовувала коріандр.
- Скумбрія - 5 штук
- Перець чилі - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кнопка - 2 скибочки (замочений в молоці)
- Імбир, перетертий з часником - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1 штука
- Ferry Масала - 0, 5 Ст. Ложки
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Чистий skumbriyu, укладіть тушки без голови і хвоста в каструлю, залийте водою, щоб вона тільки покрила рибу, і тушкуйте під кришкою до м'якості.
Подрібнену цибулю обсмажте до золотистого, з'єднайте з батоном, подрібненим блендером або ножем рибним філе і всіма іншими інгредієнтами, крім манки. Замішайте фарш.
Зліпити невеликі котлетки і обваляйте їх в манній крупі.
Розігрійте в сковороді олію і обсмажте котлетки до золотистої скоринки по 5 хвилин, перевертаючи.