Рецепт Котлети рибні фото

Котлети рибні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Хочу вам показати, як приготувати котлети рибні з скумбрії. Спершу згасимо рибку, а потім зробимо фарш, додамо спеції і обсмажити золотисті та ароматні котлети на обід або вечерю.

Ці котлетки я зазвичай подаю гарячими з кетчупом. Їх смачно їсти і холодними, можна брати з собою для перекусу.

На свій розсуд в фарш можете додати подрібнену зелень. В даному випадку я використовувала коріандр.

  • Скумбрія - 5 штук
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кнопка - 2 скибочки (замочений в молоці)
  • Імбир, перетертий з часником - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Ferry Масала - 0, 5 Ст. Ложки
  • Манька - 5 Ст. Ложок
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
котлети рибні - фото крок 1
Чистий skumbriyu, укладіть тушки без голови і хвоста в каструлю, залийте водою, щоб вона тільки покрила рибу, і тушкуйте під кришкою до м'якості.
котлети рибні - фото крок 2
Подрібнену цибулю обсмажте до золотистого, з'єднайте з батоном, подрібненим блендером або ножем рибним філе і всіма іншими інгредієнтами, крім манки. Замішайте фарш.
котлети рибні - фото крок 3
Зліпити невеликі котлетки і обваляйте їх в манній крупі.
котлети рибні - фото крок 4
Розігрійте в сковороді олію і обсмажте котлетки до золотистої скоринки по 5 хвилин, перевертаючи.

Схожі рецепти