Рецепт Рубані рибні котлети фото

Рубані рибні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Одне блюдо може виступати абсолютно в різних варіантах, навіть з одними і тими ж основними інгредієнтами. Буде відрізнятися підхід у створенні, і деякі нюанси. Дивіться рецепт рибних котлет!

Опис приготування:

Наприклад, любителі котлет знають, що можна їх робити не з фаршу, файл. Ознайомтеся з тим, як приготувати рубані рибні котлети з щуки. У них смак відчувається набагато повніше, ніж в котлетах з перемеленого фаршу. Але потрібно саме філе без кісточок. Підійде практично кожна рибка.

  • Щука філе - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Кріп рубаний - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 3 чайних ложки
рубані рибні котлети - фото крок 1
Промите філе нарубати на маленькі шматочки (1, 5 см).
рубані рибні котлети - фото крок 2
Лук чистий і nashinkuyte. Змішайте його з рибою.
рубані рибні котлети - фото крок 3
Також додайте кріп.
рубані рибні котлети - фото крок 4
Внесіть до інгредієнтів перець, сіль і яйця. Замішайте фарш.
рубані рибні котлети - фото крок 5
Розігрійте масло на сковороді. Сформуйте з фаршу котлетки.
рубані рибні котлети - фото крок 6
Смажте їх з кожного боку до рум'яного кольору. Смачного!

Схожі рецепти