Рубані рибні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Одне блюдо може виступати абсолютно в різних варіантах, навіть з одними і тими ж основними інгредієнтами. Буде відрізнятися підхід у створенні, і деякі нюанси. Дивіться рецепт рибних котлет!
Наприклад, любителі котлет знають, що можна їх робити не з фаршу, файл. Ознайомтеся з тим, як приготувати рубані рибні котлети з щуки. У них смак відчувається набагато повніше, ніж в котлетах з перемеленого фаршу. Але потрібно саме філе без кісточок. Підійде практично кожна рибка.
- Щука філе - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Кріп рубаний - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 3 чайних ложки
Промите філе нарубати на маленькі шматочки (1, 5 см).
Лук чистий і nashinkuyte. Змішайте його з рибою.
Також додайте кріп.
Внесіть до інгредієнтів перець, сіль і яйця. Замішайте фарш.
Розігрійте масло на сковороді. Сформуйте з фаршу котлетки.
Смажте їх з кожного боку до рум'яного кольору. Смачного!