Рецепт Котлети рубані з свинини фото

Котлети рубані з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Хочете приготувати дійсно смачну вечерю своїм домашнім, да так щоб вони ще й добавки потім попросили? Є у мене для вас один чудовий рецепт, з ним ваш вечеря вже точно пройде на ура.

В першу чергу, цей простий рецепт котлет рубаних зі свинини підійде тим людям, у яких, на жаль, немає м'ясорубки і які не довіряють готовому магазинному фаршу. Я сама дізналася про нього, коли моя м'ясорубка зламалася, а чоловік зажадав на вечерю саме котлети, тоді-то я і приготувала вперше такі котлети рубані з свинини в домашніх умовах. Скажу вам чесно, вони вийшли такими смачними і соковитими, що сподобалися чоловікові навіть більше ніж звичайні, тому тепер такі котлетки досить часто з'являються на нашому столі. Обов'язково спробуйте їх приготувати, Запевнюю вас, це абсолютно не складно, та й результат вас точно порадує.

  • Свинина - 700 грам (з прошарком сала)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Крем 35% - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
котлети рубані з свинини - фото крок 1
Для початку промиваємо свинину під проточною водою і висушуємо її за допомогою паперових серветок. Потім нарізаємо м'ясо на дрібні шматочки і викладаємо в глибоку миску.
котлети рубані з свинини - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо, викладаємо до м'яса.
котлети рубані з свинини - фото крок 3
Тепер розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану, крохмаль, манку, гірчицю, подрібнений часник, солимо і перчимо фарш за смаком.
котлети рубані з свинини - фото крок 4
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, поки маса не стане однорідною, ставимо готовий фарш на пів години в холодильник.
котлети рубані з свинини - фото крок 5
Через 30 хвилин наливаємо в сковороду олію і гарненько розігріваємо його. Столовою ложкою викладаємо фарш в розігріте масло, приблизно по одній ложці на котлету.
котлети рубані з свинини - фото крок 6
Смажимо котлети на середньому вогні до рум'яної скоринки, потім викладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
котлети рубані з свинини - фото крок 7
Ось тепер можна приступати до вечері, приємного апетиту.

Схожі рецепти