Котлети рубані з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хочете приготувати дійсно смачну вечерю своїм домашнім, да так щоб вони ще й добавки потім попросили? Є у мене для вас один чудовий рецепт, з ним ваш вечеря вже точно пройде на ура.
Опис приготування:
В першу чергу, цей простий рецепт котлет рубаних зі свинини підійде тим людям, у яких, на жаль, немає м'ясорубки і які не довіряють готовому магазинному фаршу. Я сама дізналася про нього, коли моя м'ясорубка зламалася, а чоловік зажадав на вечерю саме котлети, тоді-то я і приготувала вперше такі котлети рубані з свинини в домашніх умовах. Скажу вам чесно, вони вийшли такими смачними і соковитими, що сподобалися чоловікові навіть більше ніж звичайні, тому тепер такі котлетки досить часто з'являються на нашому столі. Обов'язково спробуйте їх приготувати, Запевнюю вас, це абсолютно не складно, та й результат вас точно порадує.
- Свинина - 700 грам (з прошарком сала)
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Крем 35% - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку промиваємо свинину під проточною водою і висушуємо її за допомогою паперових серветок. Потім нарізаємо м'ясо на дрібні шматочки і викладаємо в глибоку миску.
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо, викладаємо до м'яса.
Тепер розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану, крохмаль, манку, гірчицю, подрібнений часник, солимо і перчимо фарш за смаком.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, поки маса не стане однорідною, ставимо готовий фарш на пів години в холодильник.
Через 30 хвилин наливаємо в сковороду олію і гарненько розігріваємо його. Столовою ложкою викладаємо фарш в розігріте масло, приблизно по одній ложці на котлету.
Смажимо котлети на середньому вогні до рум'яної скоринки, потім викладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
Ось тепер можна приступати до вечері, приємного апетиту.