Котлети рубані з курки
(покроковий рецепт з фото)
На швидку руку пропоную вам приготувати дуже соковиті, ароматні і неймовірно апетитні котлети рубані з курки в домашніх умовах. Це прекрасний варіант для будь-якого гарніру.
Це найпростіший варіант, як зробити котлети рубані з курки із зеленню. При бажанні в фарш ви можете додати трохи молока або вершкового масла, а також - будь-які спеції. Їх можна подавати до столу не тільки гарячими з гарніром або овочами, але і холодними на шматочку хліба, наприклад.
- Куряче філе - 0.5 кілограма
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Перед вами інгредієнти, необхідні, щоб повторити цей простий рецепт котлет рубаних з курки. Ви можете, безумовно, доповнити його за бажанням.
2. Для початку вимийте філе під проточною водою, обсушити паперовою серветкою і наріжте гострим ножем на дрібні кубики.
3. Очистіть і пропустіть через прес часник. Вимийте і висушіть невеликий пучок зелені, подрібніть його. Якщо свіжої зелені під рукою не виявилося, можна використовувати щіпку сушеної для аромату.
4. Тепер всі інгредієнти можна з'єднати в глибокій мисочці. Вбийте туди яйце, додайте сіль і перець за смаком. Як вид, все дуже просто і швидко.
5. Перемішайте фарш як слід, а тим часом розігрійте на сковороді трохи рослинного масла. Столовою ложкою викладайте фарш на сковороду, смажте котлети рубані з курки в домашніх умовах на середньому вогні.
6. Готуються вони досить швидко, так що цей простий рецепт котлет рубаних з курки обов'язково припаде до смаку зайнятим господаркам.
Смачного!
Смачного!