Рецепт Рубані шніцелі з курки з сиром фото

Рубані шніцелі з курки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряча грудка
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Сьогодні хочу запропонувати вам відмінний рецепт, як приготувати рубані шніцелі з курки з сиром. Шніцелі виходять дуже ніжними і соковитими, просто ідеально підходять до картопляного пюре і макаронів.

Після того як я вперше приготувала рубані шніцелі з курки з сиром і вони були з'їдені ще до того, як був готовий гарнір, я чітко зрозуміла, що їх потрібно готувати побільше. Перші кілька штук мої дітки з'їдають, ледь ті встигають охолонути, а решта я вже подаю до столу. Особливо такі шніцелі мені подобаються з картопляним пюре. Це прямо смак дитинства!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки необхідно розморозити, якщо вона була заморожена.
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 2
Сир натріть на крупній тертці. Він додасть шніцель ніжність і соковитість. Курку поріжте дрібно. Можете подрібнити її в блендері, але в м'ясорубці молоти не раджу, у нас все-таки рубані шніцелі.
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 3
Змішайте курку з сиром, додайте яйце, борошно, сіль і перець.
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 4
Гарненько перемішайте масу.
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 5
З отриманого фаршу сформуйте котлетки, викладіть їх на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте на повільному вогні приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.
рубані шніцелі з курки з сиром - фото крок 6
Готові шніцелі подавайте обов'язково гарячими, так вони найбільш смачні. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти