Рубані шніцелі з курки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам відмінний рецепт, як приготувати рубані шніцелі з курки з сиром. Шніцелі виходять дуже ніжними і соковитими, просто ідеально підходять до картопляного пюре і макаронів.
Після того як я вперше приготувала рубані шніцелі з курки з сиром і вони були з'їдені ще до того, як був готовий гарнір, я чітко зрозуміла, що їх потрібно готувати побільше. Перші кілька штук мої дітки з'їдають, ледь ті встигають охолонути, а решта я вже подаю до столу. Особливо такі шніцелі мені подобаються з картопляним пюре. Це прямо смак дитинства!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки необхідно розморозити, якщо вона була заморожена.
Сир натріть на крупній тертці. Він додасть шніцель ніжність і соковитість. Курку поріжте дрібно. Можете подрібнити її в блендері, але в м'ясорубці молоти не раджу, у нас все-таки рубані шніцелі.
Змішайте курку з сиром, додайте яйце, борошно, сіль і перець.
Гарненько перемішайте масу.
З отриманого фаршу сформуйте котлетки, викладіть їх на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте на повільному вогні приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.
Готові шніцелі подавайте обов'язково гарячими, так вони найбільш смачні. Їжте із задоволенням!