Капустяні шніцелі з цибульними шкварками
(покроковий рецепт з фото)
Вельми незвичайна і цікава подача найпростіших і доступних продуктів. Пропоную приготувати капустяні шніцелі з цибульними шкварками.
Дуже смачне, соковите і ніжне блюдо. Всім любителям капусти в будь-якому її виконанні рекомендую обов'язково спробувати! Можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Подавайте самостійно з будь-яким улюбленим соусом або як гарнір. Інгредієнти нам знадобляться тільки самі прості і доступні, а результат дуже гідний. Цибулеві шкварки виходять дуже смачними і просто чудово поєднуються з капустою. Спробуйте!
- Капуста - 0, 5 штуки (невеликий качан)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок (з них 4 ст. L. Для кляра)
- Цибуля - 1-2 штук
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту розрізати на сегменти. Щоб листя не розвалювалися, намагайтеся різати так, щоб зберігалася качан знизу.
Відваріть капусту в киплячій підсоленій воді близько 5 хвилин. У мене була свіжа капуста, я опустила її в окріп не більше, ніж на хвилину.
Цибуля наріжте пір'ям і обваляйте в борошні, намагаючись покрити кожне пір'ячко.
Обсмажте на сковороді до готовності.
Додайте цукор і соєвий соус. За бажанням додайте перець і сіль за смаком. Постійно помішуючи, готуйте цибулю ще 2-3 хвилини.
Приготуйте кляр з яєць, борошна і солі.
У сковороді розігрійте масло, умочіть капусту в кляр і викладіть на сковороду.
Обсмажте капусту на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
При подачі на капусту зверху викладіть цибульні шкварки. Капустяні шніцелі з цибульними шкварками готові. Смачного!