Капустяні шніцелі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати капустяні шніцелі по простому рецептом. Результат, який ви отримаєте в результаті, вас приємно здивує
Готову страву найкраще подавати зі сметаною і рубаною свіжою зеленню, проте сметану також можна замінити майонезом за бажанням. Пробуйте, це дуже смачно і просто!
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Сир - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Капусту помийте і злегка відваріть качан, опустивши на кілька хвилин в киплячу воду.
2
Зніміть верхні листки і повторіть процес. Зробите так з усією капустою.
3
Готові листя капусти складіть прямокутним конвертом.
4
Підготуйте три мисочки: з борошном, зі збитими яйцями і панірувальними сухарями.
5
Обваляйте шніцелі в борошні, занурте в яйця і знову обваляйте в сухарях.
6
Обсмажуйте шніцелі на розпеченій сковороді з рослинним маслом до золотистої скоринки.
7
Викладіть шніцелі в форму для запікання, змастіть сметаною, посипте тертим сиром. Надішліть в духовку, розігріту до 180 градусів на 5-10 хвилин.
8
Смачного!