Рецепт Курячі шніцелі з пармезаном фото

Курячі шніцелі з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Шніцель

Ніжні, ароматні і неймовірно смачні курячі шніцелі з пармезаном готуються з часником, свіжою зеленню і навіть білим вином. Спробуйте.

Раджу подавати курячі шніцелі з пармезаном з яким-небудь соусом, вашим улюбленим, понечно. І гарніром зі свіжих овочів. Курячі шніцелі з пармезаном готуються протягом 40 хвилин. Вам дуже сподобається це вишукане блюдо.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Біле вино - 60 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
курячі шніцелі з пармезаном - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курячі шніцелі з пармезаном - фото крок 2
У чашці збийте яйця з вином, дрібно порубати зелень і часник. Змішайте з яєчною масою, приправити сіллю, поперчіть.
курячі шніцелі з пармезаном - фото крок 3
Натріть на дрібній тертці сир Пармезан і змішайте його з панірувальними сухарями.
курячі шніцелі з пармезаном - фото крок 4
Спочатку занурте шматочки курячого філе в яєчну масу, потім обваляйте в паніровці.
курячі шніцелі з пармезаном - фото крок 5
Обсмажуйте на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.

Схожі рецепти