Курячі шніцелі з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, ароматні і неймовірно смачні курячі шніцелі з пармезаном готуються з часником, свіжою зеленню і навіть білим вином. Спробуйте.
Раджу подавати курячі шніцелі з пармезаном з яким-небудь соусом, вашим улюбленим, понечно. І гарніром зі свіжих овочів. Курячі шніцелі з пармезаном готуються протягом 40 хвилин. Вам дуже сподобається це вишукане блюдо.
- Куряче філе - 800 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Сир пармезан - 50 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Біле вино - 60 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі інгредієнти.
У чашці збийте яйця з вином, дрібно порубати зелень і часник. Змішайте з яєчною масою, приправити сіллю, поперчіть.
Натріть на дрібній тертці сир Пармезан і змішайте його з панірувальними сухарями.
Спочатку занурте шматочки курячого філе в яєчну масу, потім обваляйте в паніровці.
Обсмажуйте на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.