Рубані котлети зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий варіант класного гарячої страви для всієї родини хочу запропонувати вашій увазі. Я покажу, як приготувати рубані котлети зі свинини, які буквально таять у роті. Запам'ятовуйте!
Це класичний рецепт, крім м'яса тут тільки спеції і цибулю, але при бажанні ви завжди можете доповнити основу зеленню свіжої, часником для пікантності, сиром або навіть морквою, наприклад. Дуже зручно, що не потрібно користуватися ніякої додаткової технікою, та й котлетки виходять дивно смачними!
- Нежирна свинина - 700 грам
- Кефір - 1/4 склянки
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Наш невеликий і досить простий набір інгредієнтів.
2. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте дуже дрібними кубиками. Подрібніть цибулю.
3. З'єднайте м'ясо з цибулею, додайте кефір для соковитості і вбийте яйця.
4. Додати сіль, поперчіть за смаком, всипте крохмаль і манку. Ретельно перемішайте. Викладайте ложкою масу на сковороду з розігрітим маслом і смажте з двох сторін до рум'яної.
5. Подавайте котлетки до столу з гарніром, овочами або соусом до смаку.
Смачного!
Смачного!