Рибні котлети з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Щука по праву вважається однією з найсмачніших риб, але чи знаєте ви як зробити рибні котлети з щуки з неї неймовірно соковитими і ніжними? Якщо ні, то я із задоволення розкрию вам цей секрет.
Я люблю рибні котлети ще з дитинства, коли їх нам давали на обід в дитячому садку. Але, звичайно ж, домашні котлети власного приготування поза конкуренцією і завжди асоціювалися у мене з бабусею, такі смачні котлети як у неї я більше ніде не пробувала. Але ось зовсім недавно я знайшла чудовий рецепт приготування рибних котлет з щуки, в якому є один маленький секретик: ми додамо в фарш збитий яєчний білок, завдяки чому вони стануть неймовірно ніжними і можна сказати повітряними - здавалося б така дрібниця але яке враження справляє. Звичайно ж, Бабулино котлетки досі у мене на першому місці, напевно, завдяки теплим спогадам з дитинства і моєї безмежної любові до бабусі, але цей цікавий і в той же час простий рецепт рибних котлет з щуки займає почесне друге місце.
- Щука - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 40 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яєчний білок - 1 штука
- Батон пшеничний - 100 грам
- Вершки 20-22% - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець білий мелений - 1 Чайна ложка