Котлети з щуки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Щука - дуже універсальна риба, підходить для всього: для юшки, в пиріг, для в'ялення і навіть в пельмені. А якщо ви ще не пробували котлети з щуки з сиром, то цей рецепт для вас!
Котлети з щуки готуються дуже просто, а покрокова інструкція буде вам підказкою. Замість вівсяних пластівців можна додати білу булку, розмочену в молоці. Bavarskaya гірчиця - Не обов'язково інгредієнт, але вона надає котлет легкий пікантний смак.
- Філе щуки - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
- Bavarskaya гірчиця - 1 Чайна ложка
- Вівсяні пластівці - 2 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 150-200 грам
Підготуйте інгредієнти.
Філе краще приготувати зарані, видаліть у щуки голову, плавники, розріжте гострим ножем уздовж хребта.
Відділи хребет і kozhitsu. Вийде відмінне філе.
Прокрутіть через м'ясорубку філе щуки і цибулю, додайте в фарш яйце, чайну ложку баварської гірчиці, вівсяні пластівці, посоліть і поперчіть за смаком. Розмішайте.
Натріть на тертці сир.
Зробіть з фаршу коржики, в центр якої покладіть сир.
Сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях, обсмажте в розігрітій сковороді на рослинному маслі.
Подавайте котлети з будь-яким гарніром, який подобається, в моєму рецепті гарніром послужила Парміджано з баклажанами.
Котлети з щуки вийшли м'якими і соковитими, а всередині - сюрприз, ніжна сирна начинка.