Рецепт Котлети з щуки зі свининою фото

Котлети з щуки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Риба та морепродукти, Щука
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети

Хочу вам розповісти, як приготувати котлети з щуки зі свининою. Вони виходять дуже соковитими і ситними. Спробуйте з'єднати свинину з рибою - і отримаєте новий незвичайний смак. Ви не пошкодуєте!

Подавати такі котлетки можна під будь-яким соусом на ваш вибір. Але особливо добре до них підходить соус з помідорів з овочами, а також вершковий часниковий соус.

На гарнір до таких котлет подавайте відварну картоплю, рис або просто доповніть їх салатом зі свіжих овочів.

  • Філе щуки - 400 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Батон без скоринки - 2 скибочки
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
котлети з щуки зі свининою - фото крок 1
Для початку побготовім інгредієнти. Моєму свинину і нарізаємо невеликими шматочками. Щуку теж нарізаємо, потрібно видалити з неї всі кістки.
котлети з щуки зі свининою - фото крок 2
2 скибочки батона без скоринки заливаємо молоком і залишаємо, поки будемо займатися м'ясом.
котлети з щуки зі свининою - фото крок 3
За допомогою м'ясорубки робимо фарш зі свинини і щуки, змішуємо його. Туди ж відправляємо цибулю, пропущений через м'ясорубку, спеції за смаком, ложку майонезу за бажанням, а також вбиваємо яйце і додаємо розмокший батон.
котлети з щуки зі свининою - фото крок 4
Моєму і просушують петрушку, подрібнюємо її і змішуємо з фаршем. Формуємо котлетки. При бажанні можна обваляти їх в панірувальних сухарях.
котлети з щуки зі свининою - фото крок 5
Розігріваємо сковороду і на рослинному маслі смажимо котлетки до рум'яної скоринки з обох сторін. Після можна додати трохи води, накрити сковорідку кришкою і протушкувати хвилин 5-8.

Схожі рецепти