Котлети з щуки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати котлети з щуки зі свининою. Вони виходять дуже соковитими і ситними. Спробуйте з'єднати свинину з рибою - і отримаєте новий незвичайний смак. Ви не пошкодуєте!
Подавати такі котлетки можна під будь-яким соусом на ваш вибір. Але особливо добре до них підходить соус з помідорів з овочами, а також вершковий часниковий соус.
На гарнір до таких котлет подавайте відварну картоплю, рис або просто доповніть їх салатом зі свіжих овочів.
- Філе щуки - 400 грам
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Батон без скоринки - 2 скибочки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
Для початку побготовім інгредієнти. Моєму свинину і нарізаємо невеликими шматочками. Щуку теж нарізаємо, потрібно видалити з неї всі кістки.
2 скибочки батона без скоринки заливаємо молоком і залишаємо, поки будемо займатися м'ясом.
За допомогою м'ясорубки робимо фарш зі свинини і щуки, змішуємо його. Туди ж відправляємо цибулю, пропущений через м'ясорубку, спеції за смаком, ложку майонезу за бажанням, а також вбиваємо яйце і додаємо розмокший батон.
Моєму і просушують петрушку, подрібнюємо її і змішуємо з фаршем. Формуємо котлетки. При бажанні можна обваляти їх в панірувальних сухарях.
Розігріваємо сковороду і на рослинному маслі смажимо котлетки до рум'яної скоринки з обох сторін. Після можна додати трохи води, накрити сковорідку кришкою і протушкувати хвилин 5-8.