Риба, запечена під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Страви з риби виходять дуже смачними і стоять на одному рівні з м'ясними. Риба, запечена під сметанним соусом, виходить соковитою і неймовірно смачною. Обов'язково спробуйте приготувати її і ви!
Особливу увагу варто приділити рибі, запеченої в духовці. Вона виходить набагато соковитіше, духмяний і, що дуже важливо, корисніше смаженої. А ось відварну або приготовану на пару рибу люблять не всі. У цьому рецепті я хочу розповісти, як приготувати рибу, запечену під сметанним соусом. Насамперед визначтеся з рибою. Вона повинна бути жирною і, по можливості, не мати дрібних кісточок. Для цього рецепта я беру філе пангасіуса, так як воно повністю відповідає вище перерахованим вимогам. Насамперед рибі потрібно надати приємний аромат і смак. У цьому допоможуть спеціальні набори сушених трав для риби, але головне не перестаратися, тому що можна "забити" смак "зірки" блюда. В іншому процес дуже простий і з ним впорається навіть починаюча господиня. Відмінним гарніром для цієї страви будуть тушковані овочі або відварний рис. Не відкладайте в довгу шухляду, а починайте готувати прямо зараз!
- Філе пангасіуса - 3 штуки
- Спеції для риби - 2/3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам