Рецепт Риба під сметанним соусом фото

Риба під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко , Тілапія
Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви , Соуси , Сметанний соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Така риба під сметанним соусом в домашніх умовах готується швидко, а виходить дуже смачною. Добре поєднується з овочевими салатами і гречаною кашею або макаронами. Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування риби під сметанним соусом дуже простий, багато часу у вас не відніме. Вам сподобається і смак, і аромат такий рибки. Я б рекомендувала тільки використовувати або спеціальні спеції для риби (вони, як правило, містять лимонну кислоту), або додавати крапельку лимонного соку або соку лайма в соус. Так вийде ще смачніше!

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Крем - 0.5 склянки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
риба під сметанним соусом - фото крок 1
1. Сковороду розігріваємо з рослинним маслом. Викладаємо цибулю півкільцями і зверху укладаємо шматочки філе. Спеції - за смаком. Тушкуємо під кришкою, поки риба не побіліє. Якщо цибуля пригорає, додайте води або бульйону.
риба під сметанним соусом - фото крок 2
2. Зробимо соус. Змішаємо молоко і сметану, мука харчування. Ретельно перемішайте, щоб не було грудок. Спеції - за смаком. Тримаємо на слабкому вогні до загусання соусу. Потім вливаємо соус до риби.
риба під сметанним соусом - фото крок 3
3. Тушкуємо блюдо разом 3-4 хвилини, якщо хочете отримати рибу в підливі, або більше, якщо любите густі кремоподібні соуси. Бажаю удачі!

Схожі рецепти