Риба під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Така риба під сметанним соусом в домашніх умовах готується швидко, а виходить дуже смачною. Добре поєднується з овочевими салатами і гречаною кашею або макаронами. Спробуйте!
Рецепт приготування риби під сметанним соусом дуже простий, багато часу у вас не відніме. Вам сподобається і смак, і аромат такий рибки. Я б рекомендувала тільки використовувати або спеціальні спеції для риби (вони, як правило, містять лимонну кислоту), або додавати крапельку лимонного соку або соку лайма в соус. Так вийде ще смачніше!
- Файл тілапія - 4 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Молоко - 0.5 склянки
- Крем - 0.5 склянки
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Сковороду розігріваємо з рослинним маслом. Викладаємо цибулю півкільцями і зверху укладаємо шматочки філе. Спеції - за смаком. Тушкуємо під кришкою, поки риба не побіліє. Якщо цибуля пригорає, додайте води або бульйону.
2. Зробимо соус. Змішаємо молоко і сметану, мука харчування. Ретельно перемішайте, щоб не було грудок. Спеції - за смаком. Тримаємо на слабкому вогні до загусання соусу. Потім вливаємо соус до риби.
3. Тушкуємо блюдо разом 3-4 хвилини, якщо хочете отримати рибу в підливі, або більше, якщо любите густі кремоподібні соуси. Бажаю удачі!