Рецепт Риба по-німецьки фото

Риба по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Німецька кухня відома в першу чергу своїми стравами з м'яса. Однак в цій країні вміють готувати не тільки ковбаси і рульки! Розповідаю, як приготувати рибу по-німецьки або рольмопс.

Опис приготування:

Оселедець німці люблять давньої і пристрасною любов'ю. І готувати вміють - що є, тобто. Мабуть, тільки слов'яни і жителі Скандинавського півострова можуть в цьому з ними змагатися.

Рольмопс або рулетики з солоного оселедця з начинкою з гірчиці, лука і маринованих огірків дуже популярні на півночі Німеччини… в якості своєрідного"Антипохмелина" . Їх використовують не як закуску, а для зняття симптомів похмілля на наступний день після застілля - і, кажуть, рольмопси свою задачу виконують на"ура" .

Назва цієї страви з'явилося, по всій видимості, в XIX столітті завдяки моді на мопсів: мабуть, рулетики віддалено нагадували мордочки цих собак. Так чи інакше, сьогодні рольмопси відомі й улюблені далеко за межами Німеччини. Пропоную вам простий рецепт риби по-німецьки або рольмопс з солоного оселедця.

  • Оселедець слабосолона - 2 штуки
  • Корнішони мариновані - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста червоний - 1 штука
  • Гірчиця солодка - 3-4 чайних ложок
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оцет столовий 5% - 2 Ст. Ложки
  • Суміш перців - За смаком (горошком або мелених)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Гвоздика - 1-2 штук
риба по-німецьки - фото крок 1
Оселедець обробити - почистити, випатрати, промити і обсушити. Відрізати голову і хвіст, видалити плавники, вийняти хребет і, по можливості, видалити всі кістки. У результаті повинно вийти 4 стек файлів.
риба по-німецьки - фото крок 2
Підготувати маринад - закип'ятити воду, додати в неї спеції оцет. Вимкнути вогонь, остудити до кімнатної температури.
риба по-німецьки - фото крок 3
Цибулю почистити. Нарізати корнішони і цибулю тонкою соломкою.
риба по-німецьки - фото крок 4
Кожен пласт філе злегка відбити. Якщо оселедець велика, то можна острожної розрізати уздовж на 2 частини. Змастити філе гірчицею, з одного краю викласти трохи цибулі та огірків.
риба по-німецьки - фото крок 5
Кожен згорнути рулетом і скріпити зубочисткою.
риба по-німецьки - фото крок 6
Перекласти в глибоку скляний або фаянсовий посуд, залити маринадом, закрити кришкою або затягнути плівкою. Прибрати в холодильник на добу.
риба по-німецьки - фото крок 7
Подавати в якості закуски під міцні спиртні напої. Смачного! ;)

Схожі рецепти