Рецепти салат «Ташкент»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт салату «Ташкент» не славиться своєю вишуканістю або оригінальністю, але він смачний і поживний. Є різні версії його створення. Блюдо підходить для святкового або повсякденного столу.
Основний м'ясний інгредієнт салату - це яловичина, а овочевий - редис (редька). Салат подають в холодному вигляді, його можна прикрасити зернами граната, але це не принципово. Салат простий, ситний, недорогий і смачний. Такий підходить для святкування урочистих подій та для повсякденного столу.
- Яловичина - 0, 4-0, 5 кілограма
- Редис зелений - 0, 8 кілограма
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Майонез - 100-150 мілілітрів
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте яловичину і покладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Після закипання посоліть і варіть близько 1 годину.
2
Відваріть яйця і очистіть їх, розріжте їх на 4-8 частин (часточками).
3
Готове м'ясо перекладіть в тарілку і остудіть, потім наріжте товстою соломкою.
4
Редис вимийте і наріжте тонкою соломкою, потім викладіть в миску і залийте холодною водою на 1 час, злийте рідину.
5
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями, обсмажити цибулю на розпеченій сковороді з рослинним маслом.
6
У миску викладіть яловичину, зелений редис, цибуля, сіль і poperčite, додайте майонез і перемішайте.
7
Прикрасьте салат яйцями і петрушкою, відразу подавайте до столу. Смачного!