Рецепти салат «Ташкент»

Рецепти салат «Ташкент»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт салату «Ташкент» не славиться своєю вишуканістю або оригінальністю, але він смачний і поживний. Є різні версії його створення. Блюдо підходить для святкового або повсякденного столу.

опис приготування:

Основний м'ясний інгредієнт салату - це яловичина, а овочевий - редис (редька). Салат подають в холодному вигляді, його можна прикрасити зернами граната, але це не принципово. салат простий, ситний, недорогий і смачний. Такий підходить для святкування урочистих подій та для повсякденного столу.

  • яловичина— 0,4-0,5 кілограма
  • редис зелений— 0,8 кілограма
  • яйця— 4 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Рослинна олія— За смаком
  • майонез— 100-150 мілілітрів
  • петрушка— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
1 Вимийте яловичину і покладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Після закипання посоліть і варіть близько 1 годину.

2 Відваріть яйця і очистіть їх, розріжте їх на 4-8 частин (часточками).

3 Готове м'ясо перекладіть в тарілку і остудіть, потім наріжте товстою соломкою.

4 Редис вимийте і наріжте тонкою соломкою, потім викладіть в миску і залийте холодною водою на 1 час, злийте рідину.

5 Цибулю очистіть і наріжте півкільцями, обсмажити цибулю на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

6 У миску викладіть яловичину, зелений редис, цибуля, сіль і poperčite, додайте майонез і перемішайте.

7 Прикрасьте салат яйцями і петрушкою, відразу подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти

Салат «Ташкент» класичний

Салат «Ташкент» класичний

Уже приїлися популярні салати «Олів'є» або «Оселедець під шубою», тому хочеться незвичайного, але смачного поєднання. Якраз для таких випадків є рецепт, як приготувати салат «Ташкент» класичний. опис приготування: Дайкон дуже популярний в азіатських країнах, але в нашій країні його використову...

читати далі
Салат «Ташкент» з яловичиною

Салат «Ташкент» з яловичиною

Салат "; Ташкент" я пам'ятаю ще по картинках радянських кулінарних книг, дуже смачний і красивий. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл. Готувати салат дуже легко і просто. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати салат "; Ташкент" дуже просто і швидко, особливо, якщо заздалегі...

читати далі
Рецепти салат «Буржуй»

Рецепти салат «Буржуй»

Мене цей салат спершу зацікавив своїм навмисним назвою, а потім підкорив смаком. Тепер спробуйте і ви цей рецепт салату «Буржуй». Такий прикрасить і різноманітить святковий стіл. опис приготування: Навмисне назва повністю виправдано наявністю в ньому дорогих інгредієнтів, таких як креветки і ч...

читати далі
Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Красиво подати свої страви - також важливо, як і приготувати їх смачно. Пропоную по істині святкове блюдо — рецепт салату «Гранатовий браслет». опис приготування: Крім яскравого і святкового зовнішнього вигляду, у цієї страви безліч переваг. Готується він з простих і доступних продуктів, які в...

читати далі
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Любіть домашні пікантні заготовки? Поспішаю поділитися з вами простим варіантом, як приготувати салат "; Капуста по-корейськи ";. приголомшлива закуска, яка чудово доповнить ваше щоденне меню. опис приготування: спецій, які використовуються зазвичай при приготуванні моркви по-корейськи, в цьом...

читати далі