Рецепт Салат «Ташкент» з яловичиною фото

Салат «Ташкент» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат "ташкент" я пам'ятаю ще по картинках радянських кулінарних книг, дуже смачний і красивий. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл. Готувати салат дуже легко і просто. Ділюся рецептом!

Приготувати салат "ташкент" дуже просто і швидко, особливо, якщо заздалегідь відварити яйця і яловичину. Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням!

  • Яловичина - 200 грам (відварна)
  • Редька "дайкон" - 1 штука (в оригінальному рецепті використовується зелена маргеланская редька)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки (відварні)
  • Кріп - 20 грам
  • Гіркий перець - 5 штук (маринований чилі)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Поріжте редьку тонкими брусочками або натріть на тертці.
салат
Лук наріжте півкільцями.
салат
Обсмажте цибулю на невеликій кількості рослинного масла.
салат
Яловичину наріжте тонкою соломкою.
салат
Відварені яйця наріжте часточками.
салат
Подрібніть кріп і перець чилі.
салат
Викладіть всі інгредієнти в салатник, приправити сіллю, заправте майонезом. Акуратно перемішайте. Зверху викладіть скибочки яєць, прикрасьте маринованим перчиком чилі.

Схожі рецепти