Салат «Ташкент» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Салат "ташкент" я пам'ятаю ще по картинках радянських кулінарних книг, дуже смачний і красивий. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл. Готувати салат дуже легко і просто. Ділюся рецептом!
Приготувати салат "ташкент" дуже просто і швидко, особливо, якщо заздалегідь відварити яйця і яловичину. Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням!
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Редька "дайкон" - 1 штука (в оригінальному рецепті використовується зелена маргеланская редька)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 2 штуки (відварні)
- Кріп - 20 грам
- Гіркий перець - 5 штук (маринований чилі)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Поріжте редьку тонкими брусочками або натріть на тертці.
Лук наріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю на невеликій кількості рослинного масла.
Яловичину наріжте тонкою соломкою.
Відварені яйця наріжте часточками.
Подрібніть кріп і перець чилі.
Викладіть всі інгредієнти в салатник, приправити сіллю, заправте майонезом. Акуратно перемішайте. Зверху викладіть скибочки яєць, прикрасьте маринованим перчиком чилі.