Рецепт Салат «Ташкент» класичний фото

Салат «Ташкент» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Уже приїлися популярні салати «Олів'є» або «Оселедець під шубою», тому хочеться незвичайного, але смачного поєднання. Якраз для таких випадків є рецепт, як приготувати салат «Ташкент» класичний.

Дайкон дуже популярний в азіатських країнах, але в нашій країні його використовують не так вже й часто, тому цей рецепт мені видався цікавим і оригінальним, думаю, він заслуговує на увагу. Салат можна подати порційно або у великому блюді.

Я використовую відварну яловичину, яка залишилася від вечері. Якщо у вас сира, відваріть її до м'якості.

  • Dajkon - 450 грам
  • Яловичина відварна - 280 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте і очистіть дайкон, наріжте його тонкою соломкою. Яловичину розберіть на волокна.
2
Цибулю очистіть від лушпиння і розріжте на 2 частини, потім наріжте тонкими півкільцями.
3
Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть цибулю, обсмажте його до появи золотистого кольору.
4
У велику миску викладіть дайкон, яловичину, цибуля. Заправте овочі майонезом, сіллю і чорним меленим перцем, перемішайте.
5
Розкладіть салат порційно в невеликі тарілочки і подавайте до столу, можна прикрасити зеленню або вареними перепелиними яйцями.

Схожі рецепти