Рецепт свинини в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт свинини в фользі допоможе вам приготувати чудове соковите м'ясо всього за півтори години. Якщо свинину попередньо замаринувати, то вийде ще смачніше, а м'ясо - набагато м'якше.
Справжнім м'ясоїдам присвячується цей рецепт свинини в фользі. Повірте, м'ясо, приготоване цим способом, не залишить байдужим нікого. Бажано, щоб свинина замаринувалася в спеціях хоча б годину. Якщо хочете, можна збризнути її оцтом або замаринувати в подрібненому цибулі. Я вирішила залишити класичний варіант. Готується м'ясо у фользі близько 1, 5 годині і годину маринується.
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 2-4 зубчиків
- Чорний перець - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Цибуля - 2-3 штуки
1. Отже, беремо хороший шматок свинини (будь-яку частину на ваш смак).
2. Ретельно помийте м'ясо, дайте йому обсохнути і вже після зробіть невеликі надрізи по всій поверхні в хаотичному порядку. У ці надрізи потрібно помістити нарізаний часник. Натріть м'ясо сіллю і спеціями.
3. Обов'язково натріть чорним меленим перцем або сумішшю перців (буде ще смачніше) і додайте цілий чорний горошок.
4. Потім помістіть свинину в рукав, додайте нарізану цибулю і зав'яжіть пакет. Залиште м'ясо в холодильнику на одну годину.
5. Витягніть свинину з рукава і загорніть дуже щільно в фольгу. Тепер відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1, 5 годину. Через 40 хвилин після запікання зменшіть вогонь до 180 градусів.
6. Після запікання дайте м'ясу трохи охолонути, а вже після виймайте з фольги і подавайте до столу.
7. Під час запікання надрізи на м'ясі трохи розійдуться, воно буде готуватися у власному соку і збагачуватися ароматом спецій. Подавайте свинину в гарячому вигляді разом з гарніром або овочами.