Рецепт Рецепт свинини в фользі фото

Рецепт свинини в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Цей рецепт свинини в фользі допоможе вам приготувати чудове соковите м'ясо всього за півтори години. Якщо свинину попередньо замаринувати, то вийде ще смачніше, а м'ясо - набагато м'якше.

Справжнім м'ясоїдам присвячується цей рецепт свинини в фользі. Повірте, м'ясо, приготоване цим способом, не залишить байдужим нікого. Бажано, щоб свинина замаринувалася в спеціях хоча б годину. Якщо хочете, можна збризнути її оцтом або замаринувати в подрібненому цибулі. Я вирішила залишити класичний варіант. Готується м'ясо у фользі близько 1, 5 годині і годину маринується.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цибуля - 2-3 штуки
рецепт свинини в фользі - фото крок 1
1. Отже, беремо хороший шматок свинини (будь-яку частину на ваш смак).
рецепт свинини в фользі - фото крок 2
2. Ретельно помийте м'ясо, дайте йому обсохнути і вже після зробіть невеликі надрізи по всій поверхні в хаотичному порядку. У ці надрізи потрібно помістити нарізаний часник. Натріть м'ясо сіллю і спеціями.
рецепт свинини в фользі - фото крок 3
3. Обов'язково натріть чорним меленим перцем або сумішшю перців (буде ще смачніше) і додайте цілий чорний горошок.
рецепт свинини в фользі - фото крок 4
4. Потім помістіть свинину в рукав, додайте нарізану цибулю і зав'яжіть пакет. Залиште м'ясо в холодильнику на одну годину.
рецепт свинини в фользі - фото крок 5
5. Витягніть свинину з рукава і загорніть дуже щільно в фольгу. Тепер відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1, 5 годину. Через 40 хвилин після запікання зменшіть вогонь до 180 градусів.
рецепт свинини в фользі - фото крок 6
6. Після запікання дайте м'ясу трохи охолонути, а вже після виймайте з фольги і подавайте до столу.
рецепт свинини в фользі - фото крок 7
7. Під час запікання надрізи на м'ясі трохи розійдуться, воно буде готуватися у власному соку і збагачуватися ароматом спецій. Подавайте свинину в гарячому вигляді разом з гарніром або овочами.

Схожі рецепти