Рецепт супу з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу вам рецепт супу з сьомгою. Рибку будемо використовувати копчену. Крім сьомги тут хороша буде будь-яка червона рибка. Краще брати гарячого копчення. Супец - смакота!
Цікаво, ви коли-небудь пробували варити супи з копченої рибки? Я раніше ніколи цього не робила. Але цей рецепт мене справді підкорив. Смак у супу неймовірно ніжний, а аромат змушує кинути все і негайно схопитися за ложку
- Морква - 3 штуки
- Селера - 1 штука (стебло)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр
- Картопля - 1 штука (великий бульба)
- Копчена сьомга - 400 грам
- Вершки жирні - 120 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Моркву і селеру поріжте дрібними кубиками, обсмажте на олії пару хвилин, додайте борошно.
Влийте воду, гарненько перемішайте і варіть до закипання, додайте зелена цибулька.
Картоплю порізати кубиком, також поріжте копчену рибку.
Тепер відправте картоплю і рибу в суп, додайте вершки. Залиште суп варитися хвилин на 20, поки картопля не стане м'якою.
Посоліть і поперчіть в кінці приготування. Подавайте гарячим з зеленою цибулькою.