Рецепт самси з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Самсун - знаменита випічка Східної і Азіатської кухні, яка представляє собою знайомий нам пиріжок довільної форми. Начинок її придумано немало. Розглянемо один з варіантів.
Подивіться, як приготувати рецепт самси з сиром. Він дуже простий, так як ми будемо використовувати готове листкове тісто. Випічка калорійна, але до чого смачна! Інгредієнтів вистачить на 4 порції або 2 величезних. Обов'язково необхідно вибрати сорт сиру типу сулугуні. Не забудьте заздалегідь дістати розморожувати тісто.
- Добре - 200 грам
- Тісто листкове, готове - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Яєчний жовток - 1 штука
- Вода - 2 чайних ложки
Дрібно поріжте сир. Потім змішайте його з яйцем, сіллю, чебрецем і перцем.
Розморожене тісто розкачати розміром 30 з 40 см. Обидва пласта.
На один пласт тіста викладіть 2 ковбаски з сирної начинки.
Накрийте начинку другим пластом. Зробіть виделкою дірочки.
Тісто розріжте. Викладіть вироби на деко з пекарської папером, присипаної борошном. Жовток збийте з водою. Змастіть тісто приготовленої сумішшю.
Запекайте самсу при 180 градусах протягом 30 хвилин в духовці. Смачного!