Бездріжджове тісто для самси з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування бездріжджового тіста для самси з м'ясом - для вас! Самса вийде смачна і ситна, а тісто буде тонким, хрустким і не в міру смачним, гарантрую! Спробуйте, все вдасться!
Рецепт приготування бездріжджового тіста для самси з м'ясом дуже простий, і я вам із задоволенням розповім, як його приготувати. Я не великий фахівець у випічці, тому мені тим більше подобається цей рецепт - ніяких слоожностей в ньому немає, і вимішувати його - одне задоволення!
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 400 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. Заморозимо масло, потім швидко натерти його на крупній тертці. Змішаємо з борошном.
2. Окремо за допомогою міксера збиваємо яйце, воду, сіль і оцет, поки суміш не стане однорідною. Вливаємо до борошно-масляної суміші, перемішаємо. Вимішати ось таке тісто.
3. Тісто можна в морозилці зберігати до двох меяцев. А ось яку смажену рум'яну самсу з нього можна зробити!