Тісто для самси в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом тіста для самси в духовці. Це прекрасний спосіб порадувати домочадців фірмовою випічкою! смачно, ніжно і дуже ситно виходить. Рекомендую приготувати і вам таку самсу!
Цей класичний рецепт тіста для самси в духовці вам обов'язково припаде до душі! Готується така самса дуже швидко, а виходить дуже смачною. Соковита начинка і прісне тісто - хороше поєднання. Це ідеально для обіду або перекусу всією сім'єю!
- Яловичина - 650 грам
- Цибуля - 400 грам
- Спеції - За смаком
- Борошно - 1 кілограм
- Вода - 2 склянки
- Кунжут - За смаком (для прикраси)
- Вершкове масло - За смаком (в кожну корж треба по шматочку масла)
1. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Лук подрібнити. Обсмажити на рослинному маслі на сковороді. Спеції - за смаком.
2. Саме тісто зробити ще простіше: борошно просеем в миску і потроху вливаємо воду. Відразу ж вимішати туге, н оеластічное тісто. Щоб краще лепілось, тримаємо його в холодильнику перед випічкою хоча б півгодини.
3. Тісто перед ліпленням ділимо на однакові частини. Кожен шматочок розкачати, по центру викладемо трохи начинки і шматочок масла. Svorachivaem і пряника кінець.
4. Запікаємо в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Посипаємо кунжутом і подаємо!