Рецепт Тісто для самси в духовці фото

Тісто для самси в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Борошно, М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Ділюся простим рецептом тіста для самси в духовці. Це прекрасний спосіб порадувати домочадців фірмовою випічкою! смачно, ніжно і дуже ситно виходить. Рекомендую приготувати і вам таку самсу!

Цей класичний рецепт тіста для самси в духовці вам обов'язково припаде до душі! Готується така самса дуже швидко, а виходить дуже смачною. Соковита начинка і прісне тісто - хороше поєднання. Це ідеально для обіду або перекусу всією сім'єю!

  • Яловичина - 650 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - 1 кілограм
  • Вода - 2 склянки
  • Кунжут - За смаком (для прикраси)
  • Вершкове масло - За смаком (в кожну корж треба по шматочку масла)
тісто для самси в духовці - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Лук подрібнити. Обсмажити на рослинному маслі на сковороді. Спеції - за смаком.
тісто для самси в духовці - фото крок 2
2. Саме тісто зробити ще простіше: борошно просеем в миску і потроху вливаємо воду. Відразу ж вимішати туге, н оеластічное тісто. Щоб краще лепілось, тримаємо його в холодильнику перед випічкою хоча б півгодини.
тісто для самси в духовці - фото крок 3
3. Тісто перед ліпленням ділимо на однакові частини. Кожен шматочок розкачати, по центру викладемо трохи начинки і шматочок масла. Svorachivaem і пряника кінець.
тісто для самси в духовці - фото крок 4
4. Запікаємо в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Посипаємо кунжутом і подаємо!

Схожі рецепти